Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy autó fedélzeti kamerája buktatta le a rejtőzködő ufót – VIDEÓ
Külföld

Egy autó fedélzeti kamerája buktatta le a rejtőzködő ufót – VIDEÓ

Egy mun­kába igyekvő autós jár­mű­vé­nek ka­me­rája örö­kí­tette meg a ko­ra­haj­nali sö­tét­ben rej­tőz­ködő is­me­ret­len ob­je­tu­mot. A sofőr is csak egy pil­la­natra látta, így ké­sőbb ala­po­sab­ban át­nézte a fel­vé­telt.

Az Egyesült Államokban, Nyugat-Virginiában egy kora márciusi nap hajnalán vette fel a következő képkockákat egy autós fedélzeti kamerája az autópályán haladva…

Állítólag a sofőr is látta egy pillanatra a furcsa repülő szerkezetet, ezért is vette később alaposabban szemügyre a kamera felvételeit.

Az eredeti videón, szinte semmi sem látszik, de egy kis világosítással, hamar megtalálta, amit keresett. Egy pillanatra felbukkan a képkockákon a különös, háromszög alakú repülő tárgy, majd gyorsan tova suhan.

Ehhez hasonló ufókat már korábban is láttak, persze korántsem biztos, hogy ebben az esetben is erről van szó.

A videó hamar felkerült a Youtube-ra, ahol aztán szokás szerint kapott hideget-meleget. Néhányan egyszerű utcai lámpának gondolják a dolgot, mások szerint pedig egyszerű hamisítványról van szó.

Egy autó fedélzeti kamerája buktatta le a rejtőzködő ufót

Manapság sajnos sosem lehet biztos benne a gyanútlan szemtanú, hogy mit is látott, hiszen lassan már minden fiatal például drónokkal játszik építőkockák helyett…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rendőrre támadt, közben az Iszlám Állam nevét kiabálta

Edit

Légicsapásokba kezdhet Amerika

Géza

Csendesen emlékezett Peking

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------