Hirmagazin.eu
Főoldal » EGY APA RÁJÖN ARRA, HOGY 18 ÉVES LÁNYA TEHERBE ESETT! MEGLEPŐ LÉPÉSRE SZÁNTA EL MAGÁT!
Életmód hírek

EGY APA RÁJÖN ARRA, HOGY 18 ÉVES LÁNYA TEHERBE ESETT! MEGLEPŐ LÉPÉSRE SZÁNTA EL MAGÁT!

A feleségem a kislányunk születése után meghalt, így én próbáltam betölteni az apa és anya szerepét is. A büszkeségem nagyon fiatalon már a közeli kórházban és árvaházban önkéntes munkára jelentkezett, a beteg gyerekeknek igyekezett segíteni.

EGY APA RÁJÖN ARRA, HOGY 18 ÉVES LÁNYA TEHERBE ESETT! MEGLEPŐ LÉPÉSRE SZÁNTA EL MAGÁT!

Tudott gitározni, énekelni, így iskola után mindig a kórtermekben, árvaházi szobákban zenélt a kicsiknek, hogy némi örömet, napfényt csempésszen életükbe. Az iskolában kitűnő tanuló volt, szófogadó, és gyönyörű, amilyen az édesanyja.

Pár év múlva az én csodálatos lányom hazahozott egy fiút, aki nem fejezte be tanulmányait, munkanélküli volt, és azzal volt elfoglalva, hogy zenekart alapít a haverjaival. Egyáltalán nem tetszett nekem. Nem értettem, hogy a lányom hogyan vonzódhat egy ilyen alakhoz. Titkon abban reménykedtem, hogy rá fog jönni magától, hogy a srác nem hozzávaló, ő ennél jobbat érdemel.

Egy évnyi kapcsolat után kiderült, hogy a lányom terhes. A szívem majd megszakadt, és nem azért, mert nem vágytam volna egy unokára, hanem mert tudtam, hogy nem tervezett baba volt, így a lányom élete fenekestül fel fog fordulni. Azt akartam, hogy vetesse el a magzatot.

Egyik este azonban a barátja eljött hozzám, beszélni akart velem. Volt két söröm, így elővettem, és az egyiket átnyújtottam neki. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mit szeretne mondani.

Elcsukló hangon kibökte, hogy nagyon fél a helyzettől, és egyáltalán nem tudja, hogy mit jelent apának lenni. De elkezdett spórolni, és mindenhol próbálkozik, hogy munkahelyet szerezzen. Közölte, hogy tudja, hogy nem lehet elég jó a lányomnak, de szívből szereti és minden támogatást megad neki és a picinek is. A zenekar alakításról is lemond, csak hogy a lányom mellett lehessen.

Ekkor rádöbbentem, hogy elhamarkodott ítéletet hoztam a sráccal kapcsolatban, aki voltaképpen egy nagyszerű fiatalember, felelősségteljes, igazmondó, őszinte, és ami a legfontosabb, hogy szereti a lányomat, és bármit megtenne érte, és a gyerekükért. Így akkor este felajánlottam, hogy költözzön hozzánk, és később sikerült is állást szereznem neki abban a kórházban, ahol én dolgozom.

Ma 10 éve, hogy azon az estén megittunk két sört. És most már van két csodás unokám, egy boldog lányom, és egy vőm, akire nagyon büszke vagyok.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: extremesilverblog

Hasonló hírek

A Jófogáson keres orvost a kétségbeesett daganatos asszony

Mazsi

Jelmezötletek farsangra

info

Újabb 700 milliós gyűjtés: megszólal az enyingi kisfiú édesanyja

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!