Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy anya és lánya égett benn a lakásban
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Egy anya és lánya égett benn a lakásban

Ketten meghaltak egy lakástűzben Kaposváron hajnalban. A lángok a harmadik emeleten csaptak fel, hogy mitől, egyelőre nem tudni. A tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk hogy a tűz más lakásokra is átterjedjen.

Egy embert az erkélyről mentettek a szakemberek, ő értesítette a hatóságokat is a tűzről. A lakás szinte teljesen kiégett.

Megégett redőnyök és erkélyajtók, a ház fala is fekete a füsttől – így nézett ki a Kaposvári Csokonai Vitéz Mihály utca egyik épülete, ahol vasárnap hajnalban az egyik 3. emeleti lakásban felcsaptak a lángok.

Még napközben is a tűz után maradt törmelékeket takarították a lakók a lépcsőházban. A lépcsőház falai szinte feketék a koromtól, a sarokban pedig a megégett plédek, takarók és ruhaszárítók mutatják, hogy a tűz szinte mindent elpusztított a lakásban.

A bejelentés vasárnap hajnali 4 órakor érkezett a tűzoltókhoz.

„A tűzoltók a helyszínre érkezve a bejelentőt az erkélyen találták meg ahonnan magasból mentő segítségével lehozták a férfit, majd a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították” – mondta el Mihályka Szabina a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

A tűzoltók két járművel oltották a lángokat, amelyeket így sikerült hamar elfolytani. Ezután jutottak be a kiégett lakásba, ahol megtalálták a két áldozatot.

A lakók nem akartak nyilatkozni. Az M1 információi szerint a kiégett lakásban élők, alig két héttel ezelőtt költöztek be. A tűzben egy édesanya és a lánya hunyt el.

A délelőtti órákban a rendőrség szakemberei még helyszíneltek. A tűz keletkezésének okát a katasztrófavédelem szakértők bevonásával vizsgálja.

Forrás: MTI

Hasonló hírek

“Megszúrlak, ha nem adod el az autót nekünk, rohadt fajgyűlölő magyar … a rákos … anyádat!”

Géza

Cigarettaszünetben ismerte be a gyilkosságot az érdi anya

Géza

Újabb felfoghatatlan bűntény: egy 13 éves kislány késelte meg az iskolatársát Esztergomban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!