Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Egy ámokfutó elvette a gyerekemet!” – A csepeli tragédiában elhunyt kisfiú édesanyjának sokkoló vallomása (A cikk videót tartalmaz)

Budapest — Sokkos állapotban van H. Judit, akinek négyéves kisfiát elütötte egy autó Csepelen hétfő délután.

Fotó: Blikk

A háromgyerekes édesanya kedden nagyon nehéz szívvel, de újra elment a baleset helyszínére, és könnyeivel küszködve megnézte azt az útszakaszt, ahol örökre elveszítette legkisebb gyermekét.

A Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél történt tragédiára virágok, mécsesek és egy apró plüssfigura emlékezteti az arra járót. Judit csak pár pillanatig volt képes ott maradni, megsimogatta az egyik virágot, aztán rokonaival hazament közeli otthonukba. A baleset után az első hírek arról szóltak, hogy a kisgyerek édesanyjával próbált átkelni az úton, a pici azonban kirántotta a kezét, ahol abban a pillanatban jött egy autó, amely elütötte.

H. Judit (fekete ruhában) tegnap délelőtt zokogva tért vissza a tragédia helyszínére /Fotó: Grnák László

− Igazság szerint nem kirántotta a kis kezét, hanem együtt mentünk át az úton, amikor a semmiből ott termett az a kocsi, és elgázolta a kisfiamat. Pontosan emlékszem, hogy mielőtt leléptünk a járdáról, körülnéztem, balról csak jó messze volt egy kocsi, jobbról pedig, ameddig elláttam, nem jött semmi. Ezért mertünk a kicsivel elindulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jött a sofőr, jóval többel, mint a megengedett sebesség. Egy ámokfutó elvette a kisfiamat – zokogta a gyászoló édesanya.

A Blikk információja szerint a baleset után Judit a súlyosan sérült picivel berohant a pár méterre lévő egészségügyi intézménybe, a gyereken azonban már nem tudtak segíteni.

– Egy nagyon rendes család Juditéké, ő és a párja is mindent megtesz a gyerekeikért. Három fiuk van, a legkisebbet veszítették most el. Nagyon jól nevelt gyerekek, mindig szépen köszönnek, soha egyetlen hangos szót sem hallottam még az otthonukból kiszűrődni – osztotta meg a gondolatait a Blikk-kel egy a családdal azonos háztömbben élő idősebb nő. – Juditka szörnyű lelkiállapotban van, szinte beszélni sem tud a fájdalomtól. Elképzelni sem tudom, hogyan tudnak majd tovább itt élni, hiszen mindennap el kell menniük a tragédia helyszínén. Még tisztán emlékszem, mekkora boldogsággal mesélte annak idején, hogy jön a harmadik gyerek. Amikor én láttam őket, soha nem engedte el a pici kezét, annyira óvta és féltette, nehogy valami baja legyen. Most mégis vele történt meg ez a szörnyűség – mondta szomorúan az asszony.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a tragédia körülményeit.

Fél év alatt több száz eset

A rendőrség többféleképp próbálja felhívni az autóvezetők és gyalogosok figyelmét a baleset-megelőzésre.

Legutóbbi kampányvideójukban az látható, ahogyan a zsaruk sorfalat állnak, amíg egy anyuka gyermekével átkel a zebrán. 2018 első fél évében összesen 440 embert ért baleset az átkelőkön.

Forrás: Blikk, police.hu

Hasonló hírek

Friss hír! Újabb illegális migránsok! Hat fő illegális migránst tartóztattak fel Csongrád megyében ma hajnalban! Oszd meg!

Géza

Frissítve: élőlánccal keresték a Balatonban eltűnt személyt – fotók

Géza

Döbbenet: a barátja lopott meg egy budapesti férfit ötmillió forinttal

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------