Hirmagazin.eu
Főoldal » „Egy ámokfutó elvette a gyerekemet!” – A csepeli tragédiában elhunyt kisfiú édesanyjának sokkoló vallomása (A cikk videót tartalmaz)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Egy ámokfutó elvette a gyerekemet!” – A csepeli tragédiában elhunyt kisfiú édesanyjának sokkoló vallomása (A cikk videót tartalmaz)

Budapest — Sokkos állapotban van H. Judit, akinek négyéves kisfiát elütötte egy autó Csepelen hétfő délután.

Fotó: Blikk

A háromgyerekes édesanya kedden nagyon nehéz szívvel, de újra elment a baleset helyszínére, és könnyeivel küszködve megnézte azt az útszakaszt, ahol örökre elveszítette legkisebb gyermekét.

A Széchenyi István utca és a Görgey Artúr tér kereszteződésénél történt tragédiára virágok, mécsesek és egy apró plüssfigura emlékezteti az arra járót. Judit csak pár pillanatig volt képes ott maradni, megsimogatta az egyik virágot, aztán rokonaival hazament közeli otthonukba. A baleset után az első hírek arról szóltak, hogy a kisgyerek édesanyjával próbált átkelni az úton, a pici azonban kirántotta a kezét, ahol abban a pillanatban jött egy autó, amely elütötte.

H. Judit (fekete ruhában) tegnap délelőtt zokogva tért vissza a tragédia helyszínére /Fotó: Grnák László

− Igazság szerint nem kirántotta a kis kezét, hanem együtt mentünk át az úton, amikor a semmiből ott termett az a kocsi, és elgázolta a kisfiamat. Pontosan emlékszem, hogy mielőtt leléptünk a járdáról, körülnéztem, balról csak jó messze volt egy kocsi, jobbról pedig, ameddig elláttam, nem jött semmi. Ezért mertünk a kicsivel elindulni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan jött a sofőr, jóval többel, mint a megengedett sebesség. Egy ámokfutó elvette a kisfiamat – zokogta a gyászoló édesanya.

A Blikk információja szerint a baleset után Judit a súlyosan sérült picivel berohant a pár méterre lévő egészségügyi intézménybe, a gyereken azonban már nem tudtak segíteni.

– Egy nagyon rendes család Juditéké, ő és a párja is mindent megtesz a gyerekeikért. Három fiuk van, a legkisebbet veszítették most el. Nagyon jól nevelt gyerekek, mindig szépen köszönnek, soha egyetlen hangos szót sem hallottam még az otthonukból kiszűrődni – osztotta meg a gondolatait a Blikk-kel egy a családdal azonos háztömbben élő idősebb nő. – Juditka szörnyű lelkiállapotban van, szinte beszélni sem tud a fájdalomtól. Elképzelni sem tudom, hogyan tudnak majd tovább itt élni, hiszen mindennap el kell menniük a tragédia helyszínén. Még tisztán emlékszem, mekkora boldogsággal mesélte annak idején, hogy jön a harmadik gyerek. Amikor én láttam őket, soha nem engedte el a pici kezét, annyira óvta és féltette, nehogy valami baja legyen. Most mégis vele történt meg ez a szörnyűség – mondta szomorúan az asszony.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a tragédia körülményeit.

Fél év alatt több száz eset

A rendőrség többféleképp próbálja felhívni az autóvezetők és gyalogosok figyelmét a baleset-megelőzésre.

Legutóbbi kampányvideójukban az látható, ahogyan a zsaruk sorfalat állnak, amíg egy anyuka gyermekével átkel a zebrán. 2018 első fél évében összesen 440 embert ért baleset az átkelőkön.

Forrás: Blikk, police.hu

Hasonló hírek

„Addig élsz, amíg én hazamegyek” – A börtönből fenyegette Szandrát a nagyecsedi gyilkos

Géza

Fegyveres rablásra készült egy férfi Miskolcon

info

Tragédiába torkollott a szajoli fogathajtó verseny

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------