Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy amerikai netszolgáltató blokkolja hálózatán a Facebookot és a Twittert, amiért azok kitiltották Trumpot..
Külföld

Egy amerikai netszolgáltató blokkolja hálózatán a Facebookot és a Twittert, amiért azok kitiltották Trumpot..

A szolgáltatást biztosító cég azt állítja: ügyfeleik kérték őket arra, hogy tegyenek valamit a közösségi oldalak “elnyomása” ellen.

Az elnököt azóta blokkolja a Twitter és a Facebook, hogy a washingtoni Capitoliumnál zajlott tüntetésben többen meghaltak.

Egy Idaho államban működő internetszolgáltató, a Your T1 WIFI úgy döntött: blokkolja hálózatán a Facebookot és a Twittert, ezért a két oldalt egyetlen olyan felhasználó sem éri el, aki a cég előfizetését használja internetezésre. A Vice szerint a döntés hátterében Donald Trump és a republikánus elnök szimpatizánsainak kitiltása áll.

A Facebook és Twitter néhány napja közölte, hogy a hivatali ideje végéig nem engedi vissza Donald Trumpot. Azzal indokolták a szolgáltatók, hogy Trump a bejegyzéseivel “lázadást szított, és többször alaptalanul azt állította, hogy a novemberi elnökválasztást elcsalták”. A Twitter előbb 12, a Facebook 24 órára tiltotta el az elnököt a posztolástól, majd ennél is szigorúbb büntetést szabtak ki rá.

Az amerikai netszolgáltató, értesülve a történtekről, azonnal blokkolta a két oldalt, amiért azok “túllépték hatáskörüket”. A cég ezután elektronikus körlevélben arról értesítette előfizetőit, hogy újabb döntésig mindkét szolgáltatás tiltólistára került. A két oldalt csak előzetes engedélykérés után teszik elérhetővé a felhasználóknál. A cég a lépést azzal magyarázta, hogy az előfizetők kérték őket erre, mert megelégelték az oldalak “cenzúraeszközeit”. A körlevélben név szerint nem említik Trumpot, csak azt, hogy az oldalak blokkolják a “nekik nem tetsző hangokat”.

via

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Döbbenetes dologról ír a Washington Post: több mint kétmillió amerikai otthonában nincs vezetékes víz

Mazsi

Lövöldözés volt egy gyorsvonaton Franciaország északi részén + videó!

Edit

Kiszabadultak a túszok Bamakóban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!