Hirmagazin.eu
Főoldal » Egy 92 éves gyermekorvos ingyenes vizsgálatokat tart rászoruló gyerekeknek: “Kész vagyok meghalni, hogy segítsek a szegényeknek”
Életmód hírek

Egy 92 éves gyermekorvos ingyenes vizsgálatokat tart rászoruló gyerekeknek: “Kész vagyok meghalni, hogy segítsek a szegényeknek”

Más országokban, ahol fizetni kell az orvosi ellátásért, nagyon sok gyerek nem fér hozzá az orvosi ellátáshoz, mert az anyagi helyzetük nem teszi ezt lehetővé.

Dr. Ivan Fontoura, a 92 éves brazil gyermekorvos tette példaértékű, hiszen idős kora ellenére ingyen kínál orvosi segítséget a szegényebb gyermekek számára.

A doktor 24 évesen szerzett orvosi diplomát az Egyesült Államokban, ezt követően pedig rögtön munkába is állt, egészen nyugdíjas koráig rengeteg gyermeken segített különféle betegségek kezelésében és gyógyításában.

Visszavonulását követően úgy döntött, nem nézi tétlenül, hogy sok gyermek szülei nem engedhetik meg maguknak a vizsgálatokat, ezért ismét munkába állt.

Az idős doktor hetente kétszer 12 kilométert tesz meg, hogy eljusson a legszegényebb területekre, ahol a gyermekeket gyógyítja, kezeli és vizsgálja.

“Egy szuper szakértelemmel rendelkező gyermekorvos, aki az összes beteget egyformán kezeli, aki csak megkeresi őt.” – nyilatkozta egy 6 éves beteg gyermek nagymamája.

A 92 éves doktor bácsi legnagyobb segítsége és támasza a felesége, aki mindenben támogatja őt és kiáll mellette.

A doktor munkássága során számos elismerést, kitüntetést szerezett már, szakmájában egy elismert, elhivatott személynek számít.

Számára a hivatása és a gyermekek egészsége mindennél fontosabb és őt nem a pénz, illetve az anyagiak mozgatják.

Példás viselkedését az ott élők mind-mind nagyra értékelik és gyermekeiket rendszerint a 92 éves bácsihoz viszik vizsgálatra.

Te mit gondolsz az idős doktor bácsi tettéről? 

tudasfaja.com

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kiderült minden magyarnak van egyéni nyugdíjszámlája! Itt ellenőrizheted, hogy jelenleg mennyi van a tiéden!

Mazsi

Hatalmas sipításra ébredt Ildikó: megtörtént, amire napok óta várt

Mazsi

Elképesztő, mit meg nem tett szerelméért ez a férfi!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!