Hirmagazin.eu
Főoldal » Egész éjjel utazhatunk a 4-6-os villamossal
Belföldi hírek

Egész éjjel utazhatunk a 4-6-os villamossal

forrás: hirado.hu

Több változás is lesz a közösségi közlekedésben az év utolsó napján. Szilveszter éjjelén a fővárosban sűrűbben közlekednek majd az éjszakai buszok és a körúti villamosok, a MÁV pedig több kocsival indítja majd az Intercity járatait.

 Egész éjjel utazhatunk a 4-6-os villamossal

Egész éjjel viszi az utasokat a 4-es és a 6-os villamos, amelynek szerelvényei hajnali 2 óráig 3-5 percenként, majd reggel 8 óráig 5 percenként követik egymást. Szintén egész éjjel jár a fogaskerekű, a Városmajor felől a Széchenyi-hegy, Gyermekvasút állomás felé minden óra 15 perckor, onnan vissza a Városmajor felé minden óra 40 perckor indulva.

Az éjjeli járatok közül háromszor sűrűbben indul a 907-es, a 908-as, a 914-es, a 922-es, a 931-es, a 950-950A, a 956-os, a 973-as és a 990-es, kétszer sűrűbben követik egymást a 909-es, a 914A, a 923-as, az egész éjszaka közlekedő 934-es, a 941-es, a 964-es, valamint a 979-979A buszok. Meghosszabbított üzemidővel jár a 916-os és a 940-es járat, a 901-es, a 918-as és a 960-as vonalán pedig a szokásosnál nagyobb, csuklós busszal lehet majd utazni.

Az éjszakai járatok közötti, az egyébként szokásos menetrend szerinti csatlakozások ezen az éjszakán is biztosítottak, a menetrendbe beiktatott pluszindulásoknál azonban nem.

Január elsején a járatok a munkaszüneti menetrend szerint közlekednek majd. Több kocsival indítja a frekventált vonalakon az Intercity-ket a MÁV az év végén és változik a közlekedési rend is. Kavalecz Imre, a MÁVINFORM sajtóügyeletese a Kossuth Rádiónak azt mondta, december 31-én a pénteki, január elsején a szombati, január 2-án az ünnepnapi és január 3-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A várható utasforgalmi igényekhez igazodva az összes rendelkezésre álló, üzemképes járművet elindítják. A MÁV azt javasolja, hogy az utasok váltsák meg elővételben, vagy a sorban állást elkerülendő interneten vegyék meg a jegyüket.

A fővárosban néhány központi hely kivételével január 4-ig ingyenes a parkolás.

 

Hasonló hírek

A bevallási nyilatkozatot február 1-ig lehet választani

info

Elvehetik a santiagói érsek chilei állampolgárságát

Géza

Demonstráció miatt lezárják a Keleti pályaudvari metrókijáratokat szombat délután

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------