Hirmagazin.eu
Bulvár

Eddig sosem látott részletek VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatban

Sokkoló, amit azt egykori valóságszereplő eltűnésével kapcsolatos nyomozás vezetője elárult.

A hírek szerint apai örömök elé néz B. László. Ám a sors, helyesebben a törvény aligha hagyja majd, hogy felnevelje születendő gyermekét. Őt gyanúsítják ugyanis VV Fanni meggyilkolásával.

Gál Sándor alezredes, a nyomozás irányítója soha nem látott részleteket árult el a Story magazinnak a tragikus történtekről. 2017. november huszonkettedike óta keresi lányát Fanni édesanyja, akiről azóta kiderült, hogy már nem él, és akitől a mai napig nem tudott kellő módon, temetéssel elbúcsúzni.

– Negyvenfős nyomozócsoportot hoztunk létre a felderítő főosztály irányításával és segítségével. És mondhatom, országos méretű, hatalmas területre kiterjedő nyomozás kezdődött… – kezdi a magazinnak az alezredes, aki azt is elárulta, hogy a magyar rendőrök munkáját az FBI is segítette.

A nyomozás során gyakorlatilag sikerült szinte az első perctől kezdve majdnem az utolsóig rekonstruálni az eseményeket. Számunkra egyértelmű, hogy a férfi előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal vádolható. A cége anyagi nehézségekkel küzdött, pontosabban harminchárom milliós adósságot halmozott föl, és kapóra jött, neki, amikor bemutatták Fanninak. Számára kiderült, hogy a csinos lány meglehetősen népszerű, és jól keres, és azt is megtudhatta, hogy szeretné megnagyobbítani a mellét, amire már félre is tett egy komolyabb összeget. Érdekes, és ez eddig sehol sem hangzott el, hogy abban a bizonyos bérlakásban el volt rejtve négy és fél millió forint, amit B. László nem talált meg. Ott a lakásban különben vérnyomok sem maradtak, miként a liftben sem. Viszont lent, a mélygarázsnál, a betonos talajon a helyszínelőknek sikerült a lány vérét rögzíteni. (..) B Lászlót 2017. november 24-én este, tizenegy órakor tartóztatták le a kollégáim, akkor már nagypapája Skoda Feliciájával közlekedett. A nyomozás során megdönthetetlen bizonyítékokat találtunk: Novozánszky Fanni 225 milliliter vérét a Citroen hátsó ülésén és a csomagtartóban, valamint 25 kiló hidrogén-klorid oldatot a siófoki bérelt lakásban, és egy olyan két méterhosszú kötelet, amit egyébként korábban a nagyapja használt. Meggyőződésem, hogy Fanni holtteste soha nem fog előkerülni, és abban sem vagyok biztos, hogy a Duna lehetett a sírja. A Duna, amit százszor, ezerszer, oda-vissza átvizsgáltunk.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu / Hirmagazin.eu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Amerikai focisták bőrébe bújtak a szépségek

info

Íme a sztárok titkos fegyvere – ettől lesz bomba alakjuk

info

Nincs több titok: Vajna Tímea elárulta, mit csinál Amerikában

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------