Image default
Külföld

Eddig nem látott videó Orbán Viktor és Donald Trump találkozójáról – videók! Oszd meg!

Az amerikai elnök posztolta a Twitterén a rövid vágott anyagot.

https://twitter.com/i/status/1128308033916997633

Donald Trump hétfőn fogadta a washingtoni Fehér Házban Orbán Viktort. Az esemény nyilvános részeiről készült rövid összefoglaló az amerikai elnök Twitter-csatornájára került ki.

A gyorsan egymás után vágott képek alatt hősies jellegű zene szól, szöveg nem hallatszik.

hétfői találkozóról, amely kapcsán közös sajtótájékoztatót is tartottak, később a magyar miniszterelnök többek között azt mondta, sokat tettek azért, hogy a két ország között jó kapcsolat legyen. A megbeszélés kapcsán beszélt arról is, hogy úgy látja, nagy változás előtt áll a világ.

Hosszú diplomáciai építkezés után megvalósult fontos állomás a két vezető találkozója – ezt pedig a Külügyi és Külgazdasági Intézet vezető kutatója mondta kedden az InfoRádióban. Elemzése szerint az amerikai elnök és a magyar miniszterelnök a védelmi és energetikai együttműködésről is tárgyalhatott.

Kedd este az InfoRádió Aréna című műsorának Magyarics Tamás külpolitikai szakértő volt a vendége, a téma Orbán Viktor és Donald Trump találkozója és a két ország viszonya volt. Az ELTE tanára emlékeztetett: a megbeszélés azért is jelentős esemény volt, mert az Egyesült Államok térségi politikája az utóbbi egy-két évben megváltozott. A teljes beszélgetést alább megtekinthetik.

Nyitókép: Twitter/Donald Trump

infostart

Hasonló hírek

Amerika elleni rakétacsapást tervez Észak-Korea?

Mazsi

Titkos német-török paktum! Merkel ismét a mi bőrünkre alkudozott?

Mazsi

A nap hőse egyértelműen egy skót dudás fiú

Mazsi