Hirmagazin.eu
Főoldal » Eddig mélyen hallgatott róla: betegségéről vallott Völgyesi Gabi
Bulvár

Eddig mélyen hallgatott róla: betegségéről vallott Völgyesi Gabi

Völgyesi Gabi Facebook oldalán vallott arról, hogy körülbelül fél éve fülzúgással küzd. Az énekesnő két napja ünnepelte 43. születésnapját, és úgy tűnik, a lehető legjobb ajándékot kapta: újra egészséges.

Mint írta, a betegség megkeserítette a mindennapjait, nem tudott teljesen jelen lenni családja életében. Kivizsgáltatta magát, volt több szakembernél is, de a fülzúgása nem múlt el. Végül egy akupunktúrás kezelés segített neki, aminek köszönhetően szinte tünetmentes lett.

“Ma van a 43. szülinapom. A legcsodálatosabb ajándék az enyém; visszakaptam az egészségemet, AVAGY A FÜLZÚGÁSOM TÖRTÉNETE” – kezdi közösségi oldalán vallomását az énekesnő. “Fél -háromnegyed évvel ezelőtt kezdődött. Zavaró, rossz érzés amitől sehogy sem tudtam szabadulni. Akkor éreztem, amikor teljes csönd vett körül, este és reggel. Aztán hamarosan rájöttem mi ez. Fülzúgásom van. Régen is volt de pár nap alatt elmúlt. Most viszont nem. Azonnal elmentem fül-orr-gégészhez, készítettek koponya mr-t, labor vizsgálaton voltam, nyaki erek, csigolyák állapotát vizsgálták, de elváltozásnak nem volt nyoma. Közben nagyon nehezen viseltem a hétköznapokat. A tudat, hogy este fogom hallani ezt az utálatos zúgó-búgó hangot, ami csak erősödik ha figyelek rá – beárnyékolta az egész napomat. Aztán már nappal is meghallottam. Kétségbe estem, hogy ez hova vezet. Erősödni fog a zúgás? Meddig? Nem fogom hallani a gyerekeim hangját? Éreztem, ha ez így folytatódik beleőrülök. Mi lesz a gyerekeimmel anya nélkül? Közben persze utánanéztem a tynnitusnak (fülzúgás) és szinte mindenhol abba botlottam, hogy ez egy gyógyíthatatlan betegség… Az állapotom sokszor kirekesztett a családom meghitt boldog pillanataiból. Csak néztem ahogy játszanak a gyerekeim de nem tudtam részese lenni az örömüknek, hisz folyamatosan a zúgást hallottam vagy figyeltem hogy hallom-e. Voltam lelkiismeretes fül-orr-gégésznél, aki a belsőfül keringését stimuláló gyógyszert írt fel. Nem hatott. Elküldött pszichológushoz, aki szintén nagy odaadással igyekezett segíteni, de azon kívül, hogy elsírtam magam háromszor egy óra alatt, a fülzúgásom változatlan maradt. Egyéb alternatív gyógymódok következtek, hatásos eredmény nélkül. Számos alkalommal éreztem, hogy elfog a pánik. Menekülni akartam a fejemben lévő hangtól… Hát én már mindig így fogok élni? Nem fog nekem semmi örömet okozni? Ijesztő, reménytelen érezés volt.

Mostanáig.

Jelenleg a 18. akupunktúrás kezelésen veszek részt Papp János doktor úrnál, aki elérte nálam, hogy a 4. alkalom után, szinte tünetmentes lettem. Nem szeretem a hatásvadászatot – csak a színpadon – de nem tudom más szavakkal leírni, mint hogy „csodát” tett velem.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Hajtóvadászat indult Stadler pénze után

Mazsi

Colin Farrell pocakos lett, 20 kilót hízott!

info

Gálvölgyi János elszólta magát, nagyon aggasztó dolgot mondott

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!