Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Ebben a korban kívánják legjobban a szexet a nők – 18+

Függetlenül attól, hogy nőről vagy férfiről beszélünk: szexuális életünk a testtel és hormonjainkkal együtt változik. Amennyiben megértjük a testünkben végbemenő változásokat, könnyebben birkózunk meg az ebből adódó, esetlegesen felmerülő problémákkal.

Amikor egy férfi eléri a 40. életévét, megkezdődik a tesztoszteron életkorral összefüggő lebomlása. Ettől kezdve a vér tesztoszteronszintje évente körülbelül 1,2 százalékkal csökken, amelyenek hatására erekciós problémák léphetnek fel, ezáltal mérséklődik a szexuális vágy. A nők progeszteron és ösztrogén termelése 40 éves kor körül csökken, ami nagyban megváltoztatja az ösztrogén és a tesztoszteron egyensúlyát.

A jó hír azonban, hogy ez fokozza a szexuális éhséget.

A Bild ugyanis lehozta egy erotikus portál, 40 év felettiek körében végzett felmérését, amiből kiderült: a nők 78 százaléka nagyobb vágyat érez, mint fiatalabb korában, a férfiak 44 százaléka szintén. Ráadásul az idősebb nők sokkal nyitottabbak az új pozíciók kipróbálására. Mindez nemcsak a megváltozott hormonszintnek köszönhető, hanem idősebb korukra az emberek már jobban ismerik a testüket. Tapasztalataik révén tudják, mi az, ami beindítja őket, és jobban le tudják vetkőzni gátlásaikat.

Negyvenéves kortól a nők ösztrogénszintje csökken, és általános hormonális változások következnek be.

Ez ahhoz vezethet, hogy nem termelődik elegendő természetes nedvesség. Sikosító használata mellett azonban nem kell lemondania az élvezetekről, ráadásul intenzívebb szexuális élményt nyújthat. Továbbá ne becsüljük alá az előjátékot sem, hiszen a hosszan elnyújtott “bemelegítés” segít ellazulni, és felkorbácsolja mindkét fél vágyait.

A vérben lévő tesztoszteronhiány csökkenése okán gyakran erekciós problémákkal szembesülnek a férfiak.

Szerencsére ebbe a korban már kevésbé érzik a teljesítménykényszert, így könnyebben megbirkóznak ezzel. Továbbá 40 éves kor felett ritkábban fordul elő korai magömlés, így az orgazmust tovább késlelteti, ami pozitívan befolyásolja annak minőségét.

Forrás: Bors / Hirmagazin.eu

Fotó: Pexels.com

Hasonló hírek

Nem kell mindenáron megmenteni a kudarctól a gyereket

Edit

A férfi kicsavarodott végtagokkal, vérző fejjel feküdt a ház előtt…

Mazsi

Telt ház előtt köszöntötte az új esztendőt Mága Zoltán

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------