Image default
Sporthirek

Dzsuzsák nem beszélhet, ebből megint balhé lesz

Hatalmas  baj van a válogatottnál. A visszatérő csapatkapitány beszélne, de mérkőzés előtt nem lehet.

Mint ismert, Magyarország utolsó mérkőzését játssza az idei világbajnoki selejtezősorozatban. A csapat Feröer-szigetek ellen lép pályára, itt már kötelező lenne kiharcolni legalább egy döntetlent, ha már Svájc ellen óriásit bukott Bernd Storck gárdája. Ugyan a továbbjutást tekintve hiába nyernénk, mi csak a harmadik helyen fejezhetjük be a selejtezősorozatot.

Dzsuzsák nem beszélhet, ebből megint balhé lesz
Fotó: MTI

Dzsudzsák Balázs nyilatkozatait olvasva felmerül bennünk a legutóbbi nehéz és már-már nevetséges vereség, melyet Andorrától szenvedtünk el. Akkor is a csapatkapitány nyilatkozott, s látszódott, hogy több van a színfalak mögött, mint amit tudunk. A helyzet most is hasonló…Sokan a szövetségi kapitány fejét szegnék, mások az erőtlen utánpótlásban és kinevelésben látják a probléma gyökerét.

” Remélem, az első perctől rájuk megyünk, és rólunk fog szólni a mérkőzés.” – nyilatkozta a válogatott kapitánya, aki eltiltása miatt kényszerült kihagyni a Svájc elleni találkozót. Azonban Dzsudzsák sok mindenről nem hajlandó beszélni, mert állítása szerint több mindent elmondana, amit nem kellene. Valóban itt lesz a kapitányváltás? Vagy ismét a zöldfülű újoncok gyenge teljesítményéről van szó?

A kérdés csak az, hogy mit tartogat nekünk Dzsudzsák Balázs? Mérkőzés után ismét kifakad a kapitány? A választ ma este megtudjuk…

Forrás: Ripost

Fotó: MTI

Hasonló hírek

Williams: A Ferrari legyőzése nehéz, de nem lehetetlen!

info

Együttműködő partnerség a Földművelésügyi Minisztériummal

info

Nem akárkiket küld a Real Madrid a Puskás Aréna nyitómérkőzésére

Géza