Főoldal » Dzsuzsák besokallt? Inkább lelépett a válogatottól
Sporthirek

Dzsuzsák besokallt? Inkább lelépett a válogatottól

Dzsuzsák Balázs sérülés miatt lemondta a szereplést Costa Rica ellen, négy nappal később viszont végig pályán volt a klubjában.

Története legnagyobb blamáit szenvedte el idén a magyar válogatott, amely Andorrában és Luxemburgban is kikapott. Mindkét meccsen az a Dzsudzsák Balázs viselte a csapatkapitányi karszalagot, akit keményen számon kértek a kudarcok után.

Dzsuzsák besokallt? Inkább lelépett a válogatottól
Elege volt a kritikákból Dzsudzsák Balázsnak?
Fotó: Szabolcs László

Számos kritikával illették őt, Andorrában könnyezve értékelt, Luxemburgban pedig a mélypontot emlegette. Utóbbi találkozót követően Costa Rica ellen zárta az évet a válogatott, ám a meccs előtt Dzsudzsák térdsérülésre panaszkodott, és nem lépett pályára.

Igen ám, de négy nappal később már kutya baja sem volt, kezdőként végig játszotta klubja bajnoki meccsét. Sőt, góllal járult hozzá az al-Vahda 4-1-es sikerhez, és ezzel számos kérdést felvetett. Talán a 30 éves játékos besokallt? Elege lett a kritikákból és inkább lelépett a válogatottól? Ha egy sérülés miatt egyetlen percet sem vállalt Costa Rica ellen, akkor négy nappal később hogyan lehetett végig a pályán?

Dzsuzsák besokallt Inkább lelépett a válogatottól 1
Dzsudzsáknak nem volt jó éve a válogatottban
Fotó: Szabolcs László

Dzsudzsák Balázs korábban rendkívül aktív volt a közösségi oldalakon. A magyar válogatott edzőtáborból például rendre fotókkal jelentkezett, és a sérüléseit is mindig képekkel dokumentálta. Ezúttal egyetlen képet sem töltött fel. Könnyen lehet, hogy a válogatottat övező letargia nem csak a játéktól vette el a kedvét…

Vajon a következő válogatott-meccsen vállalja a szereplést, avagy jelzésértékű volt a távozása? Márciusig várnunk kell a válaszra.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Öttusa Eb – Ötvennégyen küzdenek a döntőért a nőknél

Edit

Sportműsorok a TV-ben + Forma-1 Magyar Nagydíj – részletesen

Géza

Az érem másik oldala

Edit