Főoldal » Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt
Sporthirek

Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt

Habár en­ge­déllyel volt távol a ma­gyar lé­giós, de helyi saj­tó­hí­rek sze­rint két nap után vissza kel­lett volna tér­nie Tö­rök­or­szágba. Ez nem tör­tént meg, ezért fe­gyelmi el­já­rásra szá­mít­hat.

Dzsudzsák Balázs engedéllyel volt távol a Bursasportól, két nap szabadságot kapott a török együttestől, hogy Magyarországra utazzon, és Debrecenben átvegye a megyei Príma-díjat – írta a cnnturk.

Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt

A magyar légiós azonban meghosszabbította a szabadságát, és ez már nem fér bele a Bursaspornak. Suat Pachachi sajtófőnök szerint büntetésre számíthat.

Dzsudzsák két napot kapott, de nem tért vissza időben. Ez fegyelmi eljárást von maga után.

Az újabb balhét követően immár kijelenthető: felemás őszt hagyott maga mögött Dzsudzsák Balázs, aki a magyar válogatottban csapatkapitányhoz méltó teljesítménnyel járult hozzá az Eb-kijutáshoz, ám a Bursasporban inkább csak kudarcok érték.

Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt 1

Nem sikerült jól az őszük (Fotó: Twitter)

Augusztusi átigazolása óta 15 bajnoki meccsen lépett pályára, három gólt szerzett, és ez alatt a Bursaspor csak öt mérkőzést nyert meg.Habár Dzsudzsák dobogós helyezést ígért, jelen pillanatban a kiesőzónához állnak közelebb.

A klub elnöke korábban magához rendelte a magyar légióst, akit számon kért a gyenge játék miatt, és a török lapok úgy vélik, a nagy várakozásokkal ellentétben összességében csalódást okozott produkciójával és a hozzáállásával.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Negyedik a Nagyerdei Stadion a világ tavaly átadott arénái között

info

Káprázatos! A magyar lány úgy ropja a csárdást a világhírű versenyen, hogy azt bárki megirigyelhetné!

Edit

Elpusztult Overdose, a magyar csodaló

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------