Főoldal » Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt
Sporthirek

Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt

Habár en­ge­déllyel volt távol a ma­gyar lé­giós, de helyi saj­tó­hí­rek sze­rint két nap után vissza kel­lett volna tér­nie Tö­rök­or­szágba. Ez nem tör­tént meg, ezért fe­gyelmi el­já­rásra szá­mít­hat.

Dzsudzsák Balázs engedéllyel volt távol a Bursasportól, két nap szabadságot kapott a török együttestől, hogy Magyarországra utazzon, és Debrecenben átvegye a megyei Príma-díjat – írta a cnnturk.

Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt

A magyar légiós azonban meghosszabbította a szabadságát, és ez már nem fér bele a Bursaspornak. Suat Pachachi sajtófőnök szerint büntetésre számíthat.

Dzsudzsák két napot kapott, de nem tért vissza időben. Ez fegyelmi eljárást von maga után.

Az újabb balhét követően immár kijelenthető: felemás őszt hagyott maga mögött Dzsudzsák Balázs, aki a magyar válogatottban csapatkapitányhoz méltó teljesítménnyel járult hozzá az Eb-kijutáshoz, ám a Bursasporban inkább csak kudarcok érték.

Dzsudzsákot megbünteti a Bursaspor a lógás miatt 1

Nem sikerült jól az őszük (Fotó: Twitter)

Augusztusi átigazolása óta 15 bajnoki meccsen lépett pályára, három gólt szerzett, és ez alatt a Bursaspor csak öt mérkőzést nyert meg.Habár Dzsudzsák dobogós helyezést ígért, jelen pillanatban a kiesőzónához állnak közelebb.

A klub elnöke korábban magához rendelte a magyar légióst, akit számon kért a gyenge játék miatt, és a török lapok úgy vélik, a nagy várakozásokkal ellentétben összességében csalódást okozott produkciójával és a hozzáállásával.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Óriási sikerek: a Debrecen, a MOL Fehérvár és a Honvéd is nyert az El-selejtezőben

Géza

Viszlát, Puskás stadion!

Edit

Nem hiszed el, mit tett a nyereményével a VB sztárja

Mazsi