Image default
Bulvár

Durván nekiment kollégáinak a magyar tévés: keményen beszólt nekik

Havas Hen­rik nem tud nyu­godni, most egy­kori kol­lé­gáit sér­tette meg. De a vá­lasz sem vá­ra­tott sokat ma­gára.

A Heti Hetes egykori tagjaiba rúgott bele Havas Henrik, aki csípős megjegyzést tett közzé a Facebook-oldalán.

Durván nekiment kollégáinak a magyar tévés: keményen beszólt nekik
Fotó: Markovics Gábor

“Végleg megszűnt a Heti Hetes. Sajnálom. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a megszűnt Heti Hetes csak a nevében volt Heti Hetes. A valódi Heti Hetes úgy nézett ki, hogy a jobb oldali szélső széken ült Farkasházy, mellette Havas, aztán sorban a többiek, Verebes, Jáksó, Hernádi Juci, Gálvölgyi meg szegény Bajor Imi. Van egy régi közhelyszerű mondás, miszerint nyerő csapaton ne változtass! Ónodi Gyuri, a producer azzal dicsekedett, hogy több mint százan fordultak meg a műsorban. Hát pont ez volt a baj! Nem vagyok benne biztos, de azt gyanítom, Gyuri élvezte, ha meghívhatott ismert művészeket, akik nyilván értékelték, hogy részt vesznek egy sikeres műsorban, aztán a végén a kezükbe számolnak le 250 ezer forintot (amiből aztán 80 ezer lett)” – írta.

Kollégái persze védelmükbe vették a műsort, Hernádi Judit a Bors-nak nyilatkozva azt mondta: “Havas Henriknek nincs igaza. Azt gondolom, hogy mindennek haladnia kell a korral, semmi nem maradhat egy helyben. A régi gárda valóban nagyon jó volt, fontos pillanatban, jó összeállítású, jól reagáló csapat volt, de mindannyian változunk, és ezzel tisztában kell lenni. És én bízom is a változásban”.

A lapnak névtelenül, de nyilatkozott egy másik oszlopos tag is, aki már nem fogta vissza magát.

“Csak sorolom a tényeket: akkoriban Verebes István több gázsiért átszerződött a TV2-höz, Havas Henrik átszerződött a TV2-höz, Bajor Imre meghalt, Hajós András átszerződött a TV2-höz, Hernádi Judit pedig abbahagyta az egészet. Akkor mit kellett volna csinálnia Ónodi Györgynek az alapcsapattal? Ez öt ember. Milyen része van ebben Ónodi Györgynek, aki azt a gázsit tudta fizetni nekik, amit az RTL Klub a műsorra szánt? Ő egyáltalán nem hibás semmiben”.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hosszú Katinka: Shane-nel folytatjuk a közös munkát

Géza

Gyorsan ment: már eladó Roussos luxusvillája

info

Nem fogjátok elhinni, mivel vádolják a 20 éves lányt, aki lefeküdt egy 14 éves fiúval

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------