Hirmagazin.eu
Főoldal » Durván megalázták Várkonyi Andreát: kiverte a biztosítékot új munkája
Bulvár

Durván megalázták Várkonyi Andreát: kiverte a biztosítékot új munkája

Az embereket az borította ki, hogy szerelmi tanácsokat akar adni.

Tavaly szakított Bochkor Gáborral a pszichológusnak készülő Várkonyi Andrea, aki A szerelem és az apró betűs rész című előadásán a legbonyolultabb érzelmek útvesztőiben segíti eligazodni hallgatóságát. Az érdeklődés óriási, mégis kap érte hideget-meleget.

Durván megalázták Várkonyi Andreát kiverte a biztosítékot új munkája
Fotó: Fem3

Az előadás ajánlója szerint a műsorvezető-orvos beszél majd arról, hogy mi alapján választunk társat, és ha jól is választunk, az elég lehet-e ahhoz, hogy boldogok legyünk együtt. Az ismertető szerint szóba kerül majd az is, hogyan tarthat sokáig a szerelem, és a volt tévés tanácsokat ad majd ahhoz is, hogy miként küzdjünk meg a változásokkal.

Mind-mind olyan kérdés, amellyel látszólag, a dolgok végkimenetelét tekintve Andreának és Gábornak például nem sikerült megküzdenie. Bár az ajánlóban az is szerepel, hogy az előadásban Andrea saját tapasztalatai is benne lesznek, de az is, hogy a műsorvezető nem a saját magánéletéről és a Bochkor Gáborral való szakításáról beszél majd.

Az előadás híre és témája sok internetezőnél kiverte a biztosítékot. Sokan azzal támadják Bochkor Gábor exét, hogy egy válással és egy hosszú kapcsolat felbontásával a háta mögött hiteltelen a szerelemről és a párkapcsolatok megmentéséről előadást tartania. Hiszen ebben ő sem bizonyult kifejezetten sikeresnek. Nyilvánvaló, hogy ő sem egyik napról a másikra döntött a család felbontása mellett, és ha bevetette azokat a kapcsolatmegtartó technikákat, amelyekről pszichológusként mesélni fog, a gyakorlatban ő maga nem tudta hasznosítani ezeket.

Mások szerint persze éppen attól lehet majd hiteles Andrea előadása, hogy már megélt kapcsolati válságot, így tapasztalatból pontosan tudja, hogy milyen érzés ez, és a saját rossz döntéseit is felhasználva képes helyes dönté­sek felé terelni a hallgatóságot. A Bors által megkérdezett pszichológus a kritikus hangú kommentelőkkel ért egyet.

“Nincs tökéletes ember, a pszichológus sem az, de hitelesebb, aki rendben van önmagával. Az én professzorom annak idején azt mondta, és azt tanítom ma már én is, hogy az a legjobb szakember, akinek a saját szénája rendben van. Nem igaz, hogy az tud jobban átlátni emberi kapcsolatokat és problémákat, aki már maga is átélte ezeket. Ha így lenne, minden pszichológus egyszer lett volna alkoholista, drogos, szexfüggő, vagy bármi más. Szerintem egy ilyen előadáshoz három dolog kell: az említett széna, tudás és gyakorlat” – vallja dr. Rusz Edit.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egy kocsi hátsó ülésén buktak le – kiderült a titok

info

Óriási fordulat Kokó magánéletében, erre szerelme sem számított

Mazsi

Politikusok is reagáltak Schobert Norbi botrányos mondataira

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------