Főoldal » Durván beszólt a magyar luxusfeleség: sok nő ki fog akadni
Bulvár

Durván beszólt a magyar luxusfeleség: sok nő ki fog akadni

A 28 éves üzletasszony megelégelte, hogy mindenhol csak egyforma nőkkel találkozik és egy posztban kikelt ellenük.

Vasvári Vivien Instagram-oldalán keményen beszólt a tucatnőknek. A luxusfeleség nemrégiben elment bulizni, de ott elborzadt, hogy nemcsak a nők külseje kezd nagyon hasonlítani, de belül is szinte mindenki, akit látott, egyforma gondolkodású, sekélyes nőcske volt.

“Belőlem csak egy van! Sokan nem tudják, mik is az igazi értékek… Elmentem egy hete bulizni… de a hányinger jött rám… a lányok-nők mind egyformák (tisztelet a kivételnek) csak a külsejük más, de már az is egyre jobban azonos! Semmitmondó, céltalan, sötét mindegyik belül, egyforma gondolkodású… szörnyű. Mind ugyanaz. Csak azt nézik, kinek milyen az órája vagy kocsija, és odaadja magát egy vacsoráért. Az ilyen nők egy forintot sem érnek, és meg is érdemlik, hogy a mai világban az ilyen nőt a férfiak kihasználják!  Elba**ottak szó szerint… Várják, hogy jöjjön egy herceg a fehér lovon… De közben semmi értéket nem képviselnek… Sajnos nem csodálkozom azon, hogy vannak férfiak, akik nem vállalnak gyereket, és nem házasodnak… Ilyen értékrendet képviselő lányoktól-nőktől ki az, aki akar többet… Egy igazi férfinak sose lesz szüksége egy ilyen nőre! És még ezek a nők akarják, hogy egy férfi felnézzen rájuk, vagy hogy igazi nőként kezeljék őket! Vicc” – írta posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Belőlem csak Egy van! 😜 Sokan nem tudják mik is az igazi értékek… Elmentem egy hete bulizni… de a hányinger jött rám… a lányok-nők mind egyformák (tisztelet a kivételnek) csak a külsejük más de már az is egyre jobban azonos! Semmitmondó céltalan sötét mindegyik belül, egyforma gondolkodású… 🤢 szörnyű. Mind ugyanaz. Csak azt nézik kinek milyen az órája vagy kocsija és oda adja magàt egy vacsoráért. 🤮 Az ilyen nők egy forintot sem érnek és meg is érdemlik, hogy a mai világban az ilyen nőt a férfiak kihasznàlják! 😣 Elba..ottak szó szerint… 😏 Várják, hogy jöjjön egy herceg a fehér lovon… 😂 De közbe semmi értéket nem képviselnek… Sajnos nem csodálkozom azon, hogy vannak férfiak akik nem vállalnak gyereket és nem házasodnak… 🤯 Ilyen értékrendet képviselő lányoktól-nőktól ki az aki akar többet… 😒 Egy igazi férfinak sose lesz szüksége egy ilyen nőre! És még ezek a nők akarják, hogy egy férfi felnézzen rájuk vagy hogy igazi nőként kezeljék őket! 🤢 Vicc 😂😂😂 #vasvarivivien #envyfashion #shooting #werkphoto

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Ripost

Fotó: Instagram

Hasonló hírek

Hamar Hollywood taplója lett Beyoncé: mindenkinek szálka volt a szemében a viselkedése miatt!

Géza

Sarolta hercegnő és György herceg is fontos feladatot kapott nagynénjük esküvőjén

Edit

Drámai bejelentést tett a rákbeteg hollywoodi sztár – VIDEÓ

Mazsi