Bulvár

Durva vádak, kitálalt a volt felesége: ezt mondta Gregor Bernadettékről!

Megalázott férje miatt bírósági pert indított Gregor Bernadett!

A színésznő és volt férje, Szarvas Attila nemrégiben, teljes titokban váltak el, ám most kiderült, hogy nem volt zavartalan a búcsú.

Eddig mindenki úgy hitte, hogy a legnagyobb békében vált el egymástól Gregor Bernadett és Szarvas Attila, ám könnyen lehet, hogy mégsem volt zavartalan a búcsú.

Ezt támasztják legalábbis alá Szarvas Attila első feleségének szavai, aki meglepő módon nem egykori férjét, hanem Bernadettet vette a védelmébe.

Durva vádak, kitálalt a volt felesége: ezt mondta Gregor Bernadettékről!
Fotó: Szabolcs László

“Sokáig gondolkodtam, hozzászóljak-e vagy sem. (…) Az összes cikk a témával kapcsolatban nagyon egyoldalú következtetéseket von maga után. Igen, valóban Berni negyedszer válik. Attila „csak” másodszor, ami nem jelenti azt, hogy ő mintaférj volt mindkétszer, csak hát a körülmények… (…) Bernivel való házasságuk nem közös megegyezéssel ért véget, ahogy a miénk sem. (…) Nagyon csúnya dolgok vannak a háttérben, amiket a közvetlen környezetben élők tudnak, mások nem. (…)

A lényeg, hogy nem Berninek kell elvinnie a hátán a balhét, mert az egy óriási hazugság lenne.

(…) Mi sem miatta váltunk el. Attila lump életmódja elviselhetetlen” – hozta le a volt feleség nyilatkozatát a hot! magazin.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Stohl, a szoknyapecér!

info

Drámai vallomás: sokszor éheztek a Hooligans tagjai

Mazsi

Elcsúfították a Harry Potter sztárját – alig lehet ráismerni

Edit