Hirmagazin.eu
Főoldal » Durva, mivel vezeti le a feszültséget a híres magyar színésznő
Bulvár

Durva, mivel vezeti le a feszültséget a híres magyar színésznő

Igen fur­csa szo­kás­ról szá­molt be Cseke Ka­tinka egy té­vé­mű­sor­ban. El­árulta, van egy kü­lön­le­ges pót­cse­lek­vése azokra az ese­tekre, ha lel­ki­leg nem érzi magát ki­egyen­sú­lyo­zott­nak, vagy csak sze­retné le­ve­zetni a benne fel­gyü­lem­lett fe­szült­sé­get.

Van aki konditerembe megy, de akad olyan is, aki jógázik, vagy épp fut néhány kilométert a szabadban, Cseke Katinka azonban teljesen más praktikát vet be a nyugalma fenntartása érdekben.

„Én takarítok, de ez nálam azt jelenti, hogy akár napi többször, több órán át – kezdte mosolyogva a színésznő. –  Van, hogy egymás után kétszer porszívózok fel, de ez persze csak a saját környezetemre vonatkozik, azt nem hiszem, hogy nagyon megnyugtatna, ha nekiállnék másnál port törölgetni.”

Durva, mivel vezeti le a feszültséget a híres magyar színésznő

Az egész téma egy kutatás kapcsán merült fel. Ebben az áll: tovább élnek azok az emberek, akik rendszeresen takarítanak. Különösképp a nők, ők átlagosan három évvel hosszabbíthatják meg az életüket. Katinka azt is elárulta, hogy ez a szenvedélye nem új keletű.

„Az egész akkor kezdődött, amikor bekerültem a Színművészeti Főiskolára. Vizsgázni se voltam képes elindulni, amíg nem volt tökéletes rend és tisztaság a kollégiumi szobában, de annyira, hogy a lakótársam szekrényét is én takarítottam ki.”

Durva, mivel vezeti le a feszültséget a híres magyar színésznő 1

A színésznő tinédzser lányával él együtt, aki nagyon élvezi, hogy neki alig kell kivennie a részét a házimunkából.

„Persze imádja, hogy rend van, és hogy neki nem kell érte sokat tennie. Viszont ha épp nagyon jó passzban vagyok, és véletlenül napokig nem takarítok, akkor azért szóvá teszi, hogy mi az a két hajszál a mosdókagylón” – zárta le röviden a Cseke Katinka a FEM3 Caféban.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Fotók a 81 éves Korda György szülinapi bulijáról – mi is felköszöntöttük

Géza

Megható vallomás: örökre a feleségével maradna Demjén Rózsi

Mazsi

Már ekkora a fia. Alig hisszük el róla: 61 éves a Szomszédok Almája – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!