Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Durva leszámolás volt Balatonakalinál: harmincan rontottak rá egy kisebb társaságra

Nem voltak épp kiegyenlítettek az esélyek, amikor harmincan támadtak rá négy emberre egy korábbi sérelmük miatt csütörtök reggel Balatonakalinál.

Hatalmas verekedés volt egy balatonakali élelmiszerüzlet parkolójában. Egy harmincfős csoport tagjai a lökdösődés közepette két áldozatukat is komolyabban megrugdosták és megütötték. Ám a négyfős társaságnak végül sikerült a kocsijukkal elmenekülnie a parkolóból, hogy meg se álljanak a szomszédos településig – számolt be a 24.hu oldala, amelynek információit a rendőrség is megerősítette.

A perpatvarhoz a rendőrséget is riasztották, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Úgy tudni, Zánkáról 23 személyt állítottak elő az üggyel kapcsolatban, akiknek a kikérdezését folyamatosan végzik, sőt, közülük két személyt már őrizetbe is vettek.

A portál információi szerint a hatóság élet vagy testi épség elleni, illetve súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntető eljárást.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

FIGYELEM! Súlyos szívbetegeket csapnak be a városmajori szívklinika nevével visszaélve!

Edit

Felnyársalta a szalagkorlát a Bentley Mulsanne-t

Géza

Halálos baleset Békés megyében

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------