Hirmagazin.eu
Főoldal » Durva: kivégzéses játékot játszottak autista társukkal egy suliban
Belföldi hírek

Durva: kivégzéses játékot játszottak autista társukkal egy suliban

Két tinédzser azt játszotta, hogy Iszlám Állam-szerűen, csuklyát húzva a fejére, “kivégzik” őt. Az igazgató durván megbüntette őket, ezért végül leváltották.

 

Az Iszlám Állam rendszeresen publikál az interneten olyan felvételeket, amelyben fejükre húzott zsákkal térdeltetik le túszaikat, majd kivégzik őket. Két 13 év körüli gyerek is eljátszotta ugyanezt tavaly decemberben autista társukkal egy budapesti általános iskolában.

Durva: kivégzéses játékot játszottak autista társukkal egy suliban

A srácok zacskót húztak a zaklatott gyermek fejére, letérdeltették őt, és tudatták vele, hogy Iszlám Állam-szerűen fogják őt lemészárolni. Amikor az iskola igazgatója megtudta, hogy mi történt,

behívatta magához a két tinédzsert, és eljátszotta velük ugyanazt a jelenetet.

Pár nap múlva maga a pedagógus hívta fel a szülőket, hogy elmesélje nekik a történteket. A hozzátartozók annyira botrányosnak tartották a büntetést, hogy feljelentést tettek a rendőrségen.

Az Origo értesülései szerint mindez egy órával az előtt történt, hogy a tanárt kinevezték az intézmény vezetőjének. Az iskola fenntartója egy belső vizsgálat alapján hibásnak találta a pedagógust, és elítélte a nevelési módszerét. Így végül visszavonták a vezetői megbízatását, de tanárként továbbra is az iskolában maradhatott. A tanári kar egyöntetűen kiállt a volt igazgató mellett.

Az ORFK tájékoztatása szerint az ügyet május 10-én bűncselekmény hiányában megszüntették, így a tanár végül nem került bíróság elé. A terroristásat játszó gyerekek és az áldozat sem jár már az iskolába. Az igazgatói iroda pedig üres, mert a megbízott új vezető nem foglalta el az állást.

 

forrás: Origo

Hasonló hírek

Büntetést kér az ügyészség Gyurcsány titokminiszterére

Edit

Mégsem maradhat Svédországban az értelmi fogyatékos magyar lány

info

Már nyolc magyar halálos áldozata van a járványnak

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------