Image default
Bulvár

Durva: Hajdú Péter és Sarka Kata maximum e-mailben beszél egymással

Sőt, igyekeznek elkerülni a találkozást még akkor is, amikor Péter elmegy a gyerekekért.

Ha nagyon elkerülhetetlen, hogy egyeztessenek valamit a gyerekek kapcsán, akkor váltanak egy e-mailt, de ezen kívül egyáltalán nem áll szóba egymással Hajdú Péter és Sarka Kata. Az ex-sztárpár április 15-én válik szét hivatalosan is, és feltehetően már mindketten alig várják ezt. A Blikk azt írja, a gyerekek valószínűleg Katánál maradnak, Hajdú pedig ugyanúgy, ahogy eddig is, kéthetente hétvégén láthatja őket. Azt is állítja a bulvárportál, hogy hiába a válás:

Noncsi és Dávidka titkon még mindig nagyon szeretnék, hogy a szüleik újra együtt legyenek.

Erre azonban gyakorlatilag már nulla az esély: a két közszereplő februárban már a nyilvánosság előtt is belement egy elmérgesedő vitába, miután Hajdú Péter azt nyilatkozta: Kata az ő üzletfelével és jóbarátjával szűrte össze a levet.

Úgy tudni, még a kéthetenkénti találkozó alkalmával, amikor Péter elmegy a gyerekekért Katához, akkor is igyekeznek elkerülni, hogy egymás szeme elé kerüljenek: a bébiszittereken keresztül küldözgetik ide-oda a kicsiket.

Mindeközben Hajdú épp a napokban ünnepelte születésnapját, és úgy látszik, Noncsi és Dávidka mindent megtett, hogy elárassza őt szeretetével.

Sőt, úgy látszik, a showman még egy meglepetésből szervezett szülinapi vacsorában is részesült barátai, így például Sváby András körében:

Hasonló hírek

Kiderült kik lettek az Ezüstpart szépei!

info

Döbbenetes felvétel került elő John Lennonról! + VIDEÓ!

Mazsi

Nem hittünk a fülünknek: Bochkor Gábor vérig sértette Liptai Claudiát

Mazsi