Főoldal » Durva állítás: tudta, hogy üres tárral menekül a szökött rab, mégsem szólt a hatóságoknak az őr (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Durva állítás: tudta, hogy üres tárral menekül a szökött rab, mégsem szólt a hatóságoknak az őr (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Az érintett őr jól tudta, hogy üres a tár, mégsem szólt a rendőröknek, csak miután lelőtték a szökni próbáló rabot.

Videó: M1

A legfrissebb információk szerint tisztában volt a múlt héten szökni próbáló rabot kísérő őr, hogy üres tárú pisztolyt zsákmányolt az elítélt.

Mint megírtuk, a férfi megszerezte az őr fegyverét, túszt ejtett, majd a városon keresztül menekült, több embert is megfenyegetett, végül a rendőrökre is tüzelt – volna.

A tár azonban üres volt, az RTL Klub Híradója úgy tudja, még a bíróságon, dulakodás közben esett ki a lőfegyverből.  Az őr pedig – legalábbis az RTL Klub szerint –  észrevette ezt, és zsebre tette, de a rendőröknek sem szólt

A hatóságiak így végig abban a tudatban üldözték a rabot, hogy éles fegyverével bárkire veszélyes lehet, még a Terrorelhárítási-központ kommandósait is mozgósították. Csak akkor árulta el az igazságot a felügyelő, amikor a szökevényt lelőtték.

A Híradó megkeresésére reagált a Büntetés-Végrehajtás országos parancsnoksága is, akik azt írták a férfiről:

“19 éve a büntetés-végrehajtási szervezet hivatásos állományú tagja. Biztonsági felügyelőként dolgozik, megfelelő szakmai végzettséggel és tapasztalattal rendelkezik.”

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Sikeresen újraélesztették a 30 éves férfit! Olvasóink nevében is köszönjük a Készenléti Rendőrség munkatársainak hősies, életmentő tettét! Hirmagazin.eu (Oszd meg!)

Géza

Tömegbaleset az M0-son

Géza

Kabarévá alakul a bundatárgyalás: hülyére veszik a bíróságot a vádlottak

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------