Hirmagazin.eu
Főoldal » Dúl a családi háború! Katalin anyja nem láthatja az unokákat
Bulvár

Dúl a családi háború! Katalin anyja nem láthatja az unokákat

Ká­roly her­ceg­nek elege lett, hogy a Midd­le­to­nok­nak túl nagy sze­rep jut György és Char­lotte éle­té­ben, ezért ko­moly dön­tést ho­zott.

Az mindig is nyílt titok volt, hogy a királynő nem igazán szíveli Katalint és családját, hiszen rangon aluliak tartja őket. Ezért mindent meg is tesz, hogy a lehető legkevesebbet legyenek a Middletonok – Katalint leszámítva – a királyi család közelében.

Dúl a családi háború! Katalin anyja nem láthatja az unokákat
July 23, 2013 – London, England, United Kingdom – Photo filed Monday 9th March 2015. Kate’s parents take over after staff quit at William and Kate’s Norfolk mansion. Source – MOL Parents of The Duchess of Cambridge Michael Middleton and Carole Middleton leaving St.Mary’s hospital in London following the birth of the Royal baby,.London, United Kingdom.Tuesday, 23rd July 2013.Picture by i-Images, Image: 167039114, License: Rights-managed, Restrictions: * China, France, Italy, Spain, Taiwan and UK Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press – Archives

Most pedig Károly is csatlakozott anyja családszétszakító harcához. A herceg ugyanis megelégelte, hogy ez elmúlt három évben csak epizódszerep jut neki György és Charlotte életében. Ugyanis Katalin folyton a saját szüleihez hordja a gyerekeket. Neki pedig csak a nagy ünnepek maradnak.

Dúl a családi háború! Katalin anyja nem láthatja az unokákat 1
The Prince of Wales, also known as the Duke of Rothesay, visits Anta home furnishings in Fearn, Scotland, to see how the business supports traditional craft skills., Image: 295312862, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Ezért a sarkára állt, és először nemkívánatos személynek nyilvánította Carole-t és Michaelt a hivatalos rendezvényeken. Ezért nem láthattuk a Middleton szülőket a királynő születésnapi ünnepségén és az Ascotban megrendezett derbin sem.

Dúl a családi háború! Katalin anyja nem láthatja az unokákat 2

György harmadik szülinapjára rendezett partin viszont végleg eldöntötte, hogy az unokái életében ő rangidős nagypapa. Kiadta Vilmosnak és Katalinnak, hogy vele kell családi programot szervezniük ezentúl. György és Charlotte pedig csak akkor láthatja a Middleton nagyszülőket, ha az az ő érdekeit nem sérti. Ezzel pedig tovább nő a szakadék a két család között…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ő apa pici büszkesége: itt az első közös fotó a babával

info

Soros György környezetét is elérte a zaklatási botrány

Géza

Így né­zett ki ti­ni­lány­ként a szu­per­szexi Ja­ka­bos Zsu­zsanna – Fotó

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------