Hirmagazin.eu
Főoldal » Dübörög a Katinka-vagyon felosztása: Ezért húzott haza Shane Tusup?
Bulvár

Dübörög a Katinka-vagyon felosztása: Ezért húzott haza Shane Tusup?

Kaliforniába menekült az amerikai úszóedző. Vélhetően bankár apjával egyeztetve próbálja kisütni, hogyan járhatna legjobban, ha sor kerülne feleségével közös vagyonuk felosztására.

Minden bizonnyal hazáig menekült Shane Tusup, aki a jól ismert kaliforniai környezetben próbálja kitalálni bankár apjával, hogy mit kezdjen a Hosszú Katinkával közösen felhalmozott vagyonnal.

A Bors megtudta, hogy a felszarvazott amerikai edző külföldi tartózkodási helye a San Franciscótól félórányi autóútra található Mill Valley nevű település.

Az az épület, ahol a papírok szerint Tusup sokat tartózkodhat, több mint 50 éve épült, egy ingatlanos oldal számítása szerint pedig 1,3 millió dollár (360 millió forint) az értéke. Az elérhető adatok szerint ugyanabban a házban élnek az edző szülei is.

Tusup azért is mehetett haza, miután felesége szakított vele, hogy bankár apjával átbeszélje, mit csináljanak, ha Katinkával nem tud megállapodni a vagyonfelosztásról (a házaspár kb. kétmilliárdos vagyonának több százmilliós forintos megtakarítási részét Tusup apja kezeli).

Hosszú Katinka egyébként szintén Kaliforniában tartózkodik, de Tusuptól jó messze: a hétvégén Irvine városában versenyzett, ami nagyjából 700 kilométerre van Shane otthonától.

Forrás: Ripost

Fotó: Sulyok László

Hasonló hírek

Megrendítő, ami most kiderült az elhunyt énekesnőről – VIDEÓ

Mazsi

Kim Kardashian lassan leköszön – ő követi majd a trónon

Edit

Elolvadsz, ha ha ezt meglátod – tündéri friss fotó került fel az internetre a kis Archie-ról

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------