Főoldal > Hírek > Főhírek > Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó > Drótkerítésbe csavarták és a Tiszába dobták a meggyilkolt nőt!

Drótkerítésbe csavarták és a Tiszába dobták a meggyilkolt nőt!

Hirdetés

Az eltűnt Koncz Judit holttestét kezdték keresni a napokban a Tiszában a nyomozók a búvárokkal együtt – ami cseppet sem megszokott eljárás, hiszen a nőnek kilenc évvel ezelőtt veszett nyoma. – írja a Blikk

2015-08-29_093343
A gyanús eltűnési ügyet tavaly porolta le a rendőrség, most pedig konkrét információk alapján újra kutatni kezdtek a nő után a folyó egy szakaszán. Egyelőre nem tudni, miben bízhatnak, hiszen a sodrás kilenc év alatt bármit elmozdíthat a folyómederből.

A mostani akció azonban megerősítheti azt a gyanút, amiről szülővárosában beszélnek: Szentesen úgy mondják, hogy drótkerítésbe csavarták és a Tiszába dobták a meggyilkolt nő holttestét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kiemelt életellenes osztályának nyomozói korábban már átkutatták Judit élettársának a házát, de információk szerint nem találtak semmi nyomot. Judit szülei­től viszont elvitték azokat a leveleket, amit élettársa küldött neki korábban Németországból, a küldeményeket pedig kielemezték.
Koncz Judit eltűnéséről a Blikk is írt: 2006. július 21-én, éjszaka veszett nyoma, egyedül hagyta imádott kétéves kislányát, majd köddé vált.

– Az eltűnése előtti napon fodrászhoz ment, elkészítette élettársa kedvenc főztjét, aki azon az estén dolgozott, majd beáztatta a mosnivalót, és játszott a kicsivel – mondta korábban a Blikknek édesanyja, aki azóta belehalt a bánatba.

– Jó éjszakát, vigyázz magadra, szeretlek, reggel várunk – ez volt az üzenet, amit Judit párjának írt eltűnése előtt.

Az ügyben számos gyanús momentum van. Judit hálóingben, papucsban, a biciklijével tűnt el, pedig soha nem hagyta volna egyedül gyermekét.

A kerékpárt nem találták meg, egyik fülbevalóját azonban igen. A család kuvaszát megmérgezték. Juditnak a gyermeke édesapja ellen indított elhelyezési per tárgyalása előtt veszett nyoma. A nő eltűnése után a férfinak ítélték a kicsit, jelenleg Angliában nevel.

Forrás: TheNews

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: