Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drogtól beállva ölte meg húgát János! Szólj hozzá, oszd meg!

A drogért remegő, húgától pénzt követelő férfi puszta kézzel verte agyon a 18 éves Veronikát, akinek az volt a „bűne”, hogy ki akarta rángatni testvérét a kábítószer mocsarából.

Egy fiatal, szépreményű lányt gyászol Biatorbágy, Veronika értelmetlen kín­halála az egész települést megrázta. Testvéréről, Sz. Jánosról a közeli ismerősök már egy ideje tudták, hogy a tudatmódosító szerek rabja, Vera pedig próbálta megóvni bátyját.

– Jani egykor nagyon jó gyerek volt, imádta az anyját és a testvérét is. Ám sajnos a drogoktól egyre jobban lezüllött – mondta a család egyik ismerőse.

(Korábbi kép) Sz. János az utóbbi időben elmerült a kábítószer mocsarában

A kábítószerezés nagyon sok feszültséget szült a fiatalember és a húga közt, akit a bátyja totális ellentétének írtak le a környékbeliek, a helyi bűnmegelőzési klub lelkes tagja volt.

– Fantasztikus lány volt, tervei voltak, most ballagott el, pincérvizsgát tett, és tervezte a továbbtanulást is – mondta könnyek közt egy ismerős.

Veronika segíteni akart bátyján, aki cserébe megölte

A drogozásba egyre jobban belecsúszó János miatt megszaporodtak a családi viták, a fiú ugyanis gyakran kért pénzt a szenvedélyére. A tragédia napján is állítólag ez történt.

– Megint pénzt kért, de Vera már nem adott neki – mesélte egy utcabeli. A fiú erre nekiesett Verának, és kioltotta az életét. Halott húga telefonjáról, Vera nevében üzeneteket küldött édesanyjának és a lány munkahelyére, hogy aznap nem tud bemenni dolgozni. Ez lett gyanús az anyának, a kötelességtudó Vera ugyanis soha nem mondott le munkát. Ezért a házhoz küldte egy barátját, akit Jani már nem engedett be.

A férfi a házban végzett a testvérével, majd elfutott

– Aztán az anyjuk is hazament, de Jani vele is agresszív volt. Az asszony valahogy el tudott menekülni, aztán Jani is elfutott. Amikor a búzatáblában megtalálták, úgy be volt állva, hogy a mentősök is alig bírtak vele – mondta a Borsnak egy helybéli.

A gyásztól megroppant apa a Facebookon azt írta: leszámol a helyi dílerekkel, mert „már nincs vesztenivalója”.

borsonline

Hasonló hírek

Rendőrre lőttek Orosházán

info

Kerékpáros álrendőr- (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Elszaporodóban vannak a kábítószerrel- és különböző pszichoaktív anyagokkal kereskedők, amely bűncselekmények rendkívül veszélyesek a társadalomra! Fővárosi rendőreinknek ez már a többedik nagy fogása! Köszönjük áldozatos munkájukat! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------