Főoldal » Drogtól beállva ölte meg húgát János! Szólj hozzá, oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drogtól beállva ölte meg húgát János! Szólj hozzá, oszd meg!

A drogért remegő, húgától pénzt követelő férfi puszta kézzel verte agyon a 18 éves Veronikát, akinek az volt a „bűne”, hogy ki akarta rángatni testvérét a kábítószer mocsarából.

Egy fiatal, szépreményű lányt gyászol Biatorbágy, Veronika értelmetlen kín­halála az egész települést megrázta. Testvéréről, Sz. Jánosról a közeli ismerősök már egy ideje tudták, hogy a tudatmódosító szerek rabja, Vera pedig próbálta megóvni bátyját.

– Jani egykor nagyon jó gyerek volt, imádta az anyját és a testvérét is. Ám sajnos a drogoktól egyre jobban lezüllött – mondta a család egyik ismerőse.

(Korábbi kép) Sz. János az utóbbi időben elmerült a kábítószer mocsarában

A kábítószerezés nagyon sok feszültséget szült a fiatalember és a húga közt, akit a bátyja totális ellentétének írtak le a környékbeliek, a helyi bűnmegelőzési klub lelkes tagja volt.

– Fantasztikus lány volt, tervei voltak, most ballagott el, pincérvizsgát tett, és tervezte a továbbtanulást is – mondta könnyek közt egy ismerős.

Veronika segíteni akart bátyján, aki cserébe megölte

A drogozásba egyre jobban belecsúszó János miatt megszaporodtak a családi viták, a fiú ugyanis gyakran kért pénzt a szenvedélyére. A tragédia napján is állítólag ez történt.

– Megint pénzt kért, de Vera már nem adott neki – mesélte egy utcabeli. A fiú erre nekiesett Verának, és kioltotta az életét. Halott húga telefonjáról, Vera nevében üzeneteket küldött édesanyjának és a lány munkahelyére, hogy aznap nem tud bemenni dolgozni. Ez lett gyanús az anyának, a kötelességtudó Vera ugyanis soha nem mondott le munkát. Ezért a házhoz küldte egy barátját, akit Jani már nem engedett be.

A férfi a házban végzett a testvérével, majd elfutott

– Aztán az anyjuk is hazament, de Jani vele is agresszív volt. Az asszony valahogy el tudott menekülni, aztán Jani is elfutott. Amikor a búzatáblában megtalálták, úgy be volt állva, hogy a mentősök is alig bírtak vele – mondta a Borsnak egy helybéli.

A gyásztól megroppant apa a Facebookon azt írta: leszámol a helyi dílerekkel, mert „már nincs vesztenivalója”.

borsonline

Hasonló hírek

A felismerhetetlenségig összeroncsolódott az autó: halálos baleset történt Újpesten hajnalban – Sokkoló helyszíni fotók

Géza

Emberölési kísérletért állt bíróság elé az öngyilkosjelölt sofőr

Géza

Rendőrségi felhívás! Mindegy hogy Vodafone, Telekom, Telenor vagy más szolgáltató ügyfele – minden mobilos veszélyben van!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------