Bulvár

Drogos színészt játszik Stohl András (Olvasd el és nézd meg!)

Testhetzálló szerepet kapott Stohl András a Valami Amerika 3 részében. Herendi Gábor rendezô bízott benne, hogy a színész kellő öniróniával oldja meg a dolgot.

Néhány évvel ezelőtt óriási port kavart Stohl András a médiában, amikor ittas vezetés és kokainfogyasztás következtében autóbalesetet okozott. Bár a 2010-ben történt balesetben négyen is megsérültek, az ütközést mindannyian túlélték, éppúgy, ahogy Stohl András is az ezt követően börtönben töltött öt hónapot. A Jászai Mari-díjas színész akkor megfogadta, hogy többé nem kerül olyan helyzetbe, hogy rabruhát kelljen magára öltenie, most azonban újra rácsok mögé került, méghozzá Kokó, a drogos színész szerepében.

– Stohl Andrással már nagyon régóta szerettem volna együtt dolgozni, mert kiváló színésznek tartom – magyarázta Herendi Gábor rendező, miért épp Stohlra esett a választása. – Nem tudtam, hogy mit fog szólni, amikor felkerestem a szerep kapcsán, de tudtam azt, hogy egy jó humorú srácról van szó, aki rendelkezik akkora öniróniával, amilyet ez a karakter megkövetel. Szerintem ő ezt a múltjának egy egyfajta elegáns tisztulási folyamataként is megélheti úgy, hogy poént csinál magából – fejtette ki gondolatait a Borsnak Herendi, majd azt is elárulta: a börtönjeleneteket eredeti környezetben vették fel, a rendező valóban hűvösre tette a stábot.

– A jelenetek egy részét a váci börtönben rögzítettük, ami egy működő intézmény, így minden biztonsági előírásnak meg kellett felelnünk. Borzasztó nagy szigor volt, pusztán a bejutás két órát vett igénybe, hiszen a forgatások előtt mindent és mindenkit átvilágítottak.

Nagy Ervin becsókolt

Nagy Ervin a Valami Amerika 3-ban egy homoszexuális rabot alakít, és az egyik jelenetben kissé túl is lőtt a szerepén a stáb nagy meglepetésére. A Kincsem sármos sztárja ugyanis rögtönzésből megcsókolta Pindroch Csabát, holott a forgatókönyvben ilyen nem szerepelt. Ez a humoros jelenet végül nem került be a filmbe.

Szabó Győző belefogyott

A filmben meglepően sok szereplő, köztük Szabó Győző is meztelenkedik, és bár azt elismeri, hogy nem a legkomfortosabb érzés pőrén a kamerák elé állni, mégis megugrották ezt az akadályt.

– Jó előre tudtuk, hogy lesznek ilyen jelenetek, emiatt már időben igyekeztem felkészülni erre az edzésekkel. Ezt nem csak a film miatt, magam miatt is tettem – árulta el lapunknak Szabó Győző.

Ganxsta behúzott

A nyári fesztiválszezonban zajlottak a film felvételei, így megesett, hogy a Lolka nevű bandatagot alakító Ganxsta Zolee három napig nem aludt a koncertek miatt, ettől függetlenül imádta a forgatást.

– Az volt a kedvenc jelenetem, amikor le kellett rántanom az emeletes ágyról Hujber Ferit. Kétszer-háromszor vettük fel azt a jelenetet, és közben hallottam, ahogy sikoltozva nevet a stáb körülöttünk. Azt mondták, hogy nagyon eredetinek tűnik a felvétel. Mondtam nekik, hogy azért, mert kicsit fáradt voltam, és véletlen tényleg behúztam neki, így nem csak az öklös, de Feri hörgése is eredetire sikerült.

Forrás: borsonline

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Vége Brad Pitt kapcsolatának! Ezért szakított 12 évvel fiatalabb barátnőjével

Mazsi

A legédesebb: a husky és a baba szeretete! (Osztd meg!)

Géza

Az igen! Pikáns vallomást tett Molnár Anikó

Mazsi