Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai vallomást tett a TV2 sztárja
Bulvár

Drámai vallomást tett a TV2 sztárja

Egy évvel ez­előtt bé­kült ki egy­más­sal a sztár­pár, azóta a nyil­vá­nos­sá­got ki­zár­ták ma­gán­éle­tük­ből. Hosszú idő után a Ri­post­nak me­sélt elő­ször új éle­tük­ről Cin­thya.

Cinthya Dictatornak fotókiállítása nyílt egy elegáns, belvárosi bárban, ahová a Ripost is meghívást kapott. A csinos fotográfusnő meglepő titkokat árult el kapcsolatáról. Varga Viktorral egy fájdalmas szakítás után újra egymásra találtak, ám mindeddig nem beszéltek a drámai részletekről.

“Titkoltuk, hogy bármi is lenne kettőnk között. Ő döbbent rá arra, hogy mennyire szeret engem. Egy évet töltöttünk külön, és ez idő alatt senkivel nem éltünk meg olyan élményeket, mint egymással. Tudta, hogy mennyire szeretnék elmenni Indiába, és valóra váltotta az álmomat” – kezdte Cinthya, aki sajnos az utazás során súlyos fertőzést kapott.

Drámai vallomást tett a TV2 sztárja

“Annyira magas volt a lázam, hogy bekómáltam! Tízszer durvább élmény volt, mint a sugárkezelés. A trópusi betegségek klinikájára kerültem” – folytatta az ijesztő történetet Dictator, aki úgy érzi, jelenleg kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, mégsem akar esküvőt!

“Ez a szerelem nálunk testi tüneteket okoz! Összeszorul a gyomrunk, gyorsabban ver a szívünk, és merevedésünk lesz.

2013-ban eljegyezett Viktor, azután sajnos szakítottunk is. Az esküvő bennem rossz érzéseket szabadít fel emiatt, így nem is vágyom rá. Egy bukást jelképez

– tette hozzá a szexi fotós.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nincs házasság, szakított modell szerelmével Talmácsi Gábor

Mazsi

Hosszú Katinka végre üzent, és visszatért az uszodába

Mazsi

Kamu lenne Jennifer Lopez és Drake kapcsolata?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------