Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai vallomás – Pásztor Erzsi először beszélt a nyilvánosság előtt eddig titokban tartott daganatos betegségéről
Bulvár

Drámai vallomás – Pásztor Erzsi először beszélt a nyilvánosság előtt eddig titokban tartott daganatos betegségéről

Tavaly tudni lehetett, hogy a legendás színésznő, a 83 esztendős Pásztor Erzsi súlyos beteg. Akkor nem árult el sajtóérdeklődére semmi részletet arról, hogy pontosan mi is az a súlyos betegség.

Most kivételt tett és a Rákgyógyítás nevű, ingyenes magazinnak otthonában adott interjút, melyben elmondta: rákbetegség támadta meg, mostanra azonban sokkal jobban van.

A 83 esztendős Pásztor Erzsi hatodik emeleti panellakásában fogadta a Rákgyógyítás című ismeretterjesztő lap munkatársát.

https://rakgyogyitas.hu/pasztor-erzsi-vegbelrakrol-testi-lelki-felepulesrol/

A színésznő eddig nem beszélt rákbetegségéről nyilvánosan. Mégpedig azért nem, mert nem akarta, hogy ezzel foglalkozzanak az emberek, ha a színpadon látják, hogy hogy van most épp. Családja és néhány beavatott kolléga tudott csak a dologról, olyan emberek, akiknek diszkréciójában megbízhatott.

Most azért tett mégis kivételt, mert már túl van a betegségen. Korábban egy orvos is biztatta, hogy beszéljen másoknak a betegségről, mert sokaknak adhat erőt, és ledöntheti a tabukat és a szégyenérzetet. Ekkor még nemet mondott.

Pásztor Erzsi elmondta a lapnak, hogy végbélrákban szenvedett. Tanácsot adni azonban nem tud, hogy mit csináljanak azok, akik hasonló helyzetbe kerülnek. Mint mondta, neki sokat segített vidám természetes, és persze az, hogy jó orvosok kezébe került.

Így derült ki, hogy rákos:

Vérzést tapasztaltam. Fogalmam sem volt arról, hogy mit kell csinálni. Ápolónő keresztlányomtól kértem segítséget, aki azonnal orvoshoz vitt. Ott rögtön mondták, hogy szövettani mintavételre van szükség. A doktornő azonban már akkor, ránézésre megállapította, hogy ez bizony biztosan rosszindulatú lesz. De mást is mondott ám! Méghozzá azt, hogy éppen a találkozásunkat megelőző héten látott engem színpadon és nagyon tetszett neki az előadás. Bennem ez olyan jó érzést keltet! Ezt azután nem is tudta a várható rossz hír előrejelzésével sem teljesen felülírni

– mondta a lapnak a színésznő.

Azt is elmesélte, hogy a kezelések elején még színpadon állt. A végére azonban annyira legyengült, olyan rosszul volt, hogy a lakásból sem tudott kijönni.

Mikor az orvos megmondta, hogy a vastagbelét átmenetileg ki kell vezetni, és sztómazsákot kap, teljesen összeomlott. Az ételre rá sem tudott nézni, minden kijött belőle, volt, hogy összeesett a mellékhelyiségben. 15 kilót fogyott.

És közben utáltam az egész helyzetet, hogy mivé lettem. Utáltam magam!

Tavaly augusztus végén aztán sikerült a visszaültetés, elhagyhatta a sztómazsákot, onnantól fokozatosan javult az állapota, ma pedig már nevetve mesél a vele történtekről.

Azt azonban egy percig sem gondolta, hogy belehalhat. A mélypont akkor jött el, mikor megtudta, hogy Székhelyi Józsi meghalt.

Augusztus végén a sebészre várva a kórházban feküdtem nagyon rossz állapotban, amikor felhívtak az egyik tévétől, hogy kérnének tőlem egy telefoninterjút. Rendben, mondtam és kérdeztem, hogy mi a téma? A riporter hölgy közölte: Székhelyi József halála. Tőle tudtam meg. Tisztában voltam vele, hogy nagyon beteg, hogy ő már nem fog meggyógyulni a tüdőrákból, de nem voltam erre felkészülve. Nagyon közel állt hozzám, az egyik legjobb barátom volt a szakmában, ráadásul nálam tíz évvel fiatalabb. Sírógörcsöt kaptam. Ha mégiscsak volt olyan pillanat, amikor a betegségem alatt a halálra gondoltam, ez volt az.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-Archívum

Hasonló hírek

Rágalomhadjáratot indítottak Szinetár Dóra ellen

Mazsi

Rettegésben él Stohl András, bevallotta mitől fél

Mazsi

Új, kapucnis őrület hódít a párok közt a Twitteren

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------