Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai vallomás: öngyilkosságba kergette volna apja a teniszsztárt
Bulvár

Drámai vallomás: öngyilkosságba kergette volna apja a teniszsztárt

Megrázó részletek a kislány korától testileg-lelkileg megkínzott Jelena Dokic megpróbáltatásairól. Csak erős idegzetűeknek!

Újabb szörnyű részleteket árult el korábbi kínjairól Jelena Dokic.

Az ausztrálok szerb származású, 2014-ben visszavonult teniszezőnője megrázó önéletrajzi könyvet (Unbreakable – Megtörhetetlen) írt a gyermek- és ifjúkora borzalmairól, amelyeket zsarnok apja, Damir Dokics miatt kellett elviselnie.

A világranglista negyedik helyéig jutott teniszsztár a Bildnek elmondta: kegyetlen apja kis híján öngyilkosságba hajszolta.

Drámai vallomás öngyilkosságba kergette volna apja a teniszsztárt 1
Damir Dokics hatéves korától kínozta a lányát
Fotó: AFP

“Nagyon nehéz időket éltem át, ezen sosem leszek túl teljesen. Kitörölhetetlenek a rossz emlékek.

Hatéves koromtól bántalmazott, fizikailag tizenöt, szóban több mint húsz éven át. Ahogy bánt velem, ahogy lekurvázott vagy éppen tehénnek nevezett, túl fájdalmas volt.

Elvesztettem minden önbecsülésemet, nem akartam így élni. Tíz éven át küzdöttem depresszióval, ami

végül öngyilkossági kísérlethez is vezetett.

Kettőezer-hétben Monte-Carlóban éltem, egy épület huszadik emeletén. Kimentem a balkonra, kiálltam a mellvédre és le akartam ugrani. Nem is tudom, végül miért nem tettem meg, sokáig tépelődtem”

– mondta Jelena Dokic, akinek végül 2004-ben, 22 éves korában sikerült megszakítania a kapcsolatot az apjával. Most elmondta: egy ideig telefonon fel-felhívta, de két éve minden kapcsolatot megszakított élete megkeserítőjével. Immár szerelmére támaszkodik, akire 15 éve, a legnehezebb időszaka óta mindenben számíthat.

A könyvből többek között kiderül: a balkáni háborús veterán férfi – aki sokáig edzőként és menedzserként is “segítette” a lányát – testi-lelki kínzással tette tönkre Jelena életét. Derékszíjjal és cipőtalppal verte, a sípcsontját rugdosta, napi rendszerességgel leköpte.

Még győzelmek után is vert, az eredmény nem számított. Egy tizenegy évesnek, főleg egy kislánynak azt mondani, hogy  kurva, hihetetlen fájdalmat okoz. Érzelmileg teljesen megtört

– mondta Jelena az apjáról, aki teljesen elidegenítette őt a környezetétől, még azt is megtiltotta, hogy beszélgessen a többi teniszezőnővel.

Drámai vallomás öngyilkosságba kergette volna apja a teniszsztárt 2
A börtönt is megjárta a teniszezőnő apja
Fotó: AFP

A néhány éve – miután kézigránáttal fenyegette Ausztrália belgrádi nagykövetét – a börtönt is megjárt Damir Dokics olykor még nagy nyilvánosság előtt is megalázta, a négy fal között pedig eszméletlenre verte a lányát. Vagy éppen (2000-ben, a vesztes wimbledoni elődöntője után) büntetésből bezárta éjszakára az öltözőbe.

Jelena Dokic újabban teniszszakíróként és az ausztrál nyílt teniszbajnokság egyik szakértőjeként dolgozik választott hazájában. A megrázó könyvével pedig a családon belüli erőszak áldozatain próbál segíteni.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kiderült Vilmos herceg és Katalin titka, nem lehet könnyű nekik

Mazsi

Ezért retteg a haláltól Stohl András

Mazsi

Így karácsonyozik Béres Alexandra

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------