Főoldal » Drámai vallomás: Bochkor Gábort elárulta, miért szakított vele Várkonyi Andrea
Bulvár

Drámai vallomás: Bochkor Gábort elárulta, miért szakított vele Várkonyi Andrea

Bár Bochkor Gábor harcolt azért, hogy megmentse a családját, mégis véget ért a kapcsolata Várkonyi Andreával. A rádiós műsorvezető őszintén mesélt a szakításról, illetve arról, most hogyan is érzi magát.

Mint megírtuk, hatalmas port kavart a hír, hogy Várkonyi Andrea 12 év együttélés után úgy döntött, elköltözik gyermeke édesapjától, Bochkor Gábortól. A műsorvezetőnő korábban azt mondta, a szakítás nem hirtelen ötletként jött, ez egy éveken át tartó mérlegelés eredménye, a rádiós műsorvezetőt mégis nagyon megviselte, hogy véget ért a kapcsolata gyermeke édesanyjával.

Bochkor Gábor most a Story magazinnak mesélt a szakításról, mert Várkonyi Andrea nyilatkozatai után kicsit árnyalni szeretné az elhangzottakat.

– Részemről nem volt harmadik, s azt sem hiszem, hogy a másik oldalról ez lenne az ok. Az, hogy Andival elromlott valami, idén januárban tudatosodott bennem igazán. Korábban is voltak gondjaink, de ez minden kapcsolatra igaz, és én úgy éreztem, megoldható minden. Januárban beszélgettünk erről komolyabban, számomra addigra vált nyilvánvalóvá, hogy az utóbbi évek milyen változásokat hoztak Andi életébe. Mondhatnám úgy is, nagyon komoly személyiségváltozáson ment keresztül, amivel nehezen tudtam mit kezdeni. […] Amikor júniusban közölte velem, hogy vége, sokkot kaptam – mesélte a Story magazinnak Bochkor Gábor, aki szerint nagy mélyrepülést okozott kapcsolatukban az, hogy Várkonyi Andrea elveszítette a nővérét.

Drámai vallomás Bochkor Gábort elárulta, miért szakított vele Várkonyi Andrea 1
Fotó: RAS-archívum

 

A műsorvezetőnő a konfliktusok kezelésére egyébként azt is felvetette, hogy menjenek párterápiára, amire végül nem került sor. Kapcsolatukat nem tudták megmenteni, ami óriási sokként érte Bochkor Gábort.

– Az érvei főleg a sokkal korábbi időkre datálható sérelmekről szóltak. Úgy éreztem, le akarja darálni magában az együtt töltött időt. És ezt borzalom volt hallani. Próbáltam megmutatni neki, hogy ez a tizenkét év igenis értékes volt, nagyrészt jó, nem pedig rossz – mesélte Bochkor, hozzátéve: lányának a tudta nélkül mesélt Andi a szakításról.

A rádiós arra tért haza texasi nyaralásából, hogy üres a lakás, amit szörnyű dologként élt meg. Az is iszonyatosan fáj neki, hogy azóta ritkábban láthatja a lányát, Nórit. Arra azonban még nem lenne kész, hogy egy másik nővel új kapcsolatba kezdjen.

– Ennek messze nincs még az ideje. Lelkileg abszolút bezárkóztam, de nem arról van szó, hogy nem bízom a nőkben. Ez nem azon múlik, hogy csalódtam éppen. Nem viszem át egyik kapcsolatból a másikba a sérelmeimet. Azt is mondhatnám, bárcsak lenne valaki, mert az talán megkönnyítené a dolgomat, de erre még sokáig nem leszek kész – jelentette ki Bochkor Gábor.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Nem várt szerepben tér vissza a TV2-re Friderikusz Sándor

Mazsi

Óvatosságra intik az edzők a szívbeteg Majkát

Mazsi

Dobó Kata szakítása: Különös dolgot árultak el a barátok

Mazsi