Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai részletek: így írta le a támadóját az utcán összevert valóságshow-sztár – Több évre rács mögé kerülhet, ha elkapják
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drámai részletek: így írta le a támadóját az utcán összevert valóságshow-sztár – Több évre rács mögé kerülhet, ha elkapják

Kutyasétáltatás közben támadtak rá az otthonához közel a Love Island című műsorban megismert Turi Xéniára (27).

Egy ismeretlen férfi – akit a rendőrök jelenleg is keresnek – véresre verte Niát. A lány arca és nyaka több helyen megzúzódott, a szája felszakadt, az orra pedig csúnyán feldagadt.

– Még az ujjainak a nyoma is az arcomon maradt, olyan erősen ütött meg, dulakodás közben nyakon is vágott, ami belilult, az orrom szerencsére nem tört el, de még mindig fáj – sorolta sérüléseit a Blikknek a DJ-ként is dolgozó lány, aki feltűnően csinos, emiatt gyakran érik atrocitások az utcán, de szerinte ezúttal nem emiatt került bajba.

– Smink nélkül, kócosan, melegítőben szaladtam le a kutyával még lefekvés előtt. Kétszáz méterre voltam a bejárattól, amikor találkoztam a csávóval. Mindig beszólogatnak, cuppognak, sajnos hozzá vagyok szokva. „Dögöljön meg a retek dögöd”, kiabálta, és engem is lek.rvázott. Persze nekem sem kellett több, nagyszájú nő vagyok, én is visszaszóltam – mesélte Nia, s ahogy felidézte, a következő pillanatban támadója ott termett és ütni kezdte.

– Védeni próbáltam magam, én is visszaütöttem, nem sok mindenre emlékszem, mert sokkot kaptam, így a rendőröknek sem tudtam pontos személyleírást adni. Ráadásul kamerás felvétel sem készült az esetről, így nem sok jóval kecsegtettek. Szerintem a csávó be volt drogozva – mondta.

Nia úgy emlékszik, sötét hajú támadója átlagos testalkatú, 25-30 év körüli férfi volt, kapucnit viselt, az arcából nem sokat látott, de ha újra szembejönne vele az utcán, valószínűleg felismerné. A Blikk megkérdezett egy jogi szakértőt, milyen büntetőtételre számíthat az elkövető, ha mégis kézre kerülne.

Nia megmutatta, hogy az orra vérzett, a szája felrepedt, a nyakán zöld foltok éktelenkedtek, miután megverte egy brutális férfi /Fotó: InstagramNia megmutatta, hogy az orra vérzett, a szája felrepedt, a nyakán zöld foltok éktelenkedtek, miután megverte egy brutális férfi /Fotó: Instagram

– Ilyen esetben rendőrt kell hívni. Ha szóváltás is megelőzte a bántalmazást, és a másik fél is visszaütött, ezzel sérüléseket okozott, nem árt ügyvédet fogadni. Könnyű testi sértés esetén két évig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki az elkövetőre, ha nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott, ami súlyos testi sértésnek számít, akár három év szabadságvesztés is lehet – nyilatkozta lapunknak dr. Györei Péter ügyvéd.

Nia azóta paprikaspray-vel a táskájában teszi ki a lábát a lakásból, az esti sétákra pedig barátai kísérik el felváltva.

– Nem ijedek meg könnyen, de megfordult a fejemben, akár kés is lehetett volna nála, csúnyábban is végződhetett volna, és csak találgatni tudok, hogy néhány pofon után miért hagyott ott – vélekedett Nia.

Korábban is zaklatták már

Miután Nia ismertté vált az RTL Klub párkereső show-jában, egyre több férfi kezdett érdeklődni utána. Volt, aki kifigyelte, melyik edzőterembe jár, s onnan követte hazáig.

– Tudtam, ki ő, így a rendőrök könnyen azonosították. Fiatal fiú volt, a rendőrségre is az apukája kísérte el, ahol végül bocsánatot kért, amiért rám ijesztett – mesélte Nia.

Blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Életet mentettek a rendőrök

Edit

Fájdalmas, amit a szlovák milliomosnő áldozatainak rokona mond

Mazsi

Összeütközött, majd kigyulladt két autó tegnap este Biatorbágy és Sóskút között

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------