Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai részletek: Édesanyja húzta ki a tóból az x-faktoros holttestét..
Életmód hírek

Drámai részletek: Édesanyja húzta ki a tóból az x-faktoros holttestét..

Kristóf szombat este sörökkel a hóna alatt indult el az újfehértói vízpartra, ami a törzshelye volt. Miután másnap reggel nem tért haza, édesanyja a keresésére indult.

Petics Kristóf nevét 2016-ban ismerte meg az ország, amikor Puskás Peti mentoráltjaként bejutott az X-Faktor élő­show-jába. Az extrém külsejű és furcsa személyiségű srác azonban nem állhatott színpadra a műsorban, mivel verekedésbe keveredett és a csatorna nem vállalt vele közösséget.

Fotó: rtlklub.sajtoklub

Sokak szerint Kristóf ezután indult el igazán a lejtőn. Egy ideig alkalmi munkákból tartotta el magát, majd felkarolta őt MC Hawer, akivel végül hamar megszakadt a munkakapcsolatuk. A fiatal fiú sorsában ott lappangott a tragédia lehetősége, ami május 23-án éjjel be is következett. Vasárnap délután jelentek meg az első búcsúkommentek Kristóf közösségi oldalán, a  pedig egy közeli barátjától megtudta, mi történt pontosan.

„Sajnos, a hír igaz… Kristóf belefulladt a kisrétköri tóba. El sem tudom képzelni, mi történhetett. Pénteken még találkoztam vele, akkor is oda tartott, hiszen az volt az ő törzshelye. Sörökkel a kezében, vidáman ment a tóhoz, másnap pedig utoljára ment ki a partra”

– kezdte lapunknak szomorúan az énekes közeli ismerőse, aki azt kérte, ne írjuk le a nevét.

„Az első hírek arról szóltak, hogy Kristófot megverték és bedobták a tóba, de ezt nem hiszem. Furcsa srác volt, de nem voltak ellenségei, ráadásul itt mindenki jól ismerte őt. Nekem az jutott eszembe, hogy talán valamilyen szer hatása alatt lehetett és bódultan eshetett a vízbe. Bár az sem kizárt, hogy bekattant és öngyilkos lett, hiszen nem titok, hogy voltak pszichés problémái is. Furcsa ez az egész, mivel a tó talán hetven centi mély…”

– gondolkodott el Kristóf barátja, aki el sem tudja képzelni, mit érezhet most a tehetséges fiú édesanyja…

„Szegény anyukája teljesen összetört… Nem elég, hogy elvesztette a fiát, de ő maga talált rá a vízben lebegő testére és ő húzta a partra. Azért indult a keresésére, mert szokatlan volt számára, hogy vasárnap reggel nem ért haza. Tudta, merre kell keresnie…”

– mondta a ripostnak Petics Kristóf ismerőse.

Lapunk megkereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságot, akiktől megtudtuk: közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a tragédia körülményeit.

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. Az elsődleges adatok szerint idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az üggyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást egyelőre nem adhatunk”

– írta a kapitányság sajtóosztálya.

A TV2-nél akart új karriert indítani

Petics Kristóf egy ideje a GIL néven futó formáció frontembere volt, és zenésztársa szerint éppen a napokban tett volna egy újabb kísérletet arra, hogy szélesebb körben is sikereket érhessen el. Fekete Edward a közösségi oldalon búcsúzott barátjától és posztjában elárulta, hogy Kristóffal a TV2-be készültek, ahol szerződést írtak volna alá.

„Tele voltál álmokkal, tervekkel. Szerdán mentünk volna a TV2-be szerződést kötni… Pénteken még azt írtad: Nagyon hiányzol, Edi. De már nem értél ide, pedig nagyon vártalak. Most sírok… Örökké hiányozni fogsz. Sosem gondoltam, hogy ez lesz az utolsó dalunk. Goodbye Moonman! Nyugodj békében, barátom, és énekelj sokat az angyaloknak”

– olvasható a zenekar oldalán. Ezek szerint Kristóf arra készült, hogy megmutatja tehetségét a Sztárban Sztár leszek! közelgő, második évadában.

ripost, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ma 74 éves Kudlik Júlia – Az ország imádott bemondónője most is elbűvölően néz ki – videó

Géza

A gazdag pár becsmérlően beszél az ötgyerekes anyukáról – egy idegen jól megmondja nekik a magáét

Mazsi

Negyven centi a különbség

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!