Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai pillanatok – Megszólalt a megölt sólyi kislány édesanyja és testvére: „Minden remény elveszett”
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drámai pillanatok – Megszólalt a megölt sólyi kislány édesanyja és testvére: „Minden remény elveszett”

Sóly — Magával csalta, levetkőztette és bestiális módon meggyilkolta: hidegvérrel végezte ki a sólyi kislányt F. Ferenc (16).

A kis Adriennt (†8) hiába keresték szülei: a kislány holttesttét végül a rendőrök találták meg /Fotó: Varga Imre

A hajmáskéri fiú hétfőn a rendőröknek a helyszínen mutatta meg, hogyan végzett a nyolcéves Adriennel. Részletes beismerő vallomása után a kamaszt előzetes letartóztatásba helyezték. Adriennt az édesanyjáék pénteken látták utoljára, mielőtt Ferenc eltűnt vele. A kicsi holtteste órákkal később került elő a közeli Séd patakból. Dani, a megölt lány bátyja azt mondta, sírni szeretne, de nem tud, és nem érti, miért tették ezt kishúgával.

(Itt nézheti meg a rendőrség helyszíni felvételeit!)

– Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel – mondta lesújtva Adrienn bátyja, akit többször kihallgattak a rendőrök: Ferencről kérdezgették. Ám a felfoghatatlan tett állítólagos elkövetőjéről még a meggyilkolt kislány édesanyja sem sokat tud.

– Nem is ismerte a kislányom, úgy tudom, az eltűnése előtt két-három nappal találkoztak először – suttogta elhaló hangon Zsanett, Adrienn és Dani édesanyja. – Aztán a kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek.

A megölt gyerek teste a vilonyai zsilipnél bukkant fel /Fotó: Varga Imre

Az asszony szerint már fél 8-kor keresni kezdték a kislányt, nem sokkal este 10 óra előtt a rendőrséget is értesítették.

– Nem tudom, mit tett vele, nem akarom elhinni! A rendőrség csak a kislányom cipellőjét mutatta meg először. Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek – fakadt ki Zsanett, aki hozzáfűzte: mihamarabb a szemébe akar nézni annak, aki elvette egyetlen lánya életét.

Ábránkon láthatja, hol tűnt el a kis Adrienn, majd honnan került elő a kislány teste

Hogy pontosan hogyan végzett a fiú a kislánnyal, egyelőre rejtély. Mint ahogy az is, miért voltak a kicsi ruhái a Séd pataknál, ha a testét aztán kilométerekkel arrébb találták meg.

F. Ferenc a rendőröknek azt is beismerte, hogy levetkőztette a gyereket, de hogy miért, azt a zsaruk nem árulták el. Annyit mondtak, nem tudják megerősíteni, hogy szexuális indíttatásból gyilkolt. Megkerestük a bestiális tettel gyanúsított Ferenc szüleit. Anyja azt mondta, kiáll a fia mellett.

Zsanett, Adrienn édesanyja képtelen feldolgozni a történteket

A végzetes este

18.30 – A kislány elmegy Ferenccel sólyi otthonukból

19.30 – Keresni kezdik, egyelőre csak a családja

21.41 – A szülők bejelentik a rendőrségen a gyerek eltűnését

02.33 – Megtalálják a kislány holttestét a zsilipnél

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Közel 700 hamis órát foglaltak le az M1-es autópályán

info

A MÁV is reagált a notórius bliccelő felmentésére

Géza

Újabb részletek: ez történt tegnap este a Blahán

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------