Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drámai pillanatok – Megszólalt a megölt sólyi kislány édesanyja és testvére: „Minden remény elveszett”

Sóly — Magával csalta, levetkőztette és bestiális módon meggyilkolta: hidegvérrel végezte ki a sólyi kislányt F. Ferenc (16).

A kis Adriennt (†8) hiába keresték szülei: a kislány holttesttét végül a rendőrök találták meg /Fotó: Varga Imre

A hajmáskéri fiú hétfőn a rendőröknek a helyszínen mutatta meg, hogyan végzett a nyolcéves Adriennel. Részletes beismerő vallomása után a kamaszt előzetes letartóztatásba helyezték. Adriennt az édesanyjáék pénteken látták utoljára, mielőtt Ferenc eltűnt vele. A kicsi holtteste órákkal később került elő a közeli Séd patakból. Dani, a megölt lány bátyja azt mondta, sírni szeretne, de nem tud, és nem érti, miért tették ezt kishúgával.

(Itt nézheti meg a rendőrség helyszíni felvételeit!)

– Sokfélét beszélnek Feriről, de én vicces fiúnak ismertem. Nem akarom elhinni, hogy ezt tette a testvéremmel – mondta lesújtva Adrienn bátyja, akit többször kihallgattak a rendőrök: Ferencről kérdezgették. Ám a felfoghatatlan tett állítólagos elkövetőjéről még a meggyilkolt kislány édesanyja sem sokat tud.

– Nem is ismerte a kislányom, úgy tudom, az eltűnése előtt két-három nappal találkoztak először – suttogta elhaló hangon Zsanett, Adrienn és Dani édesanyja. – Aztán a kicsim valamiért elment vele péntek este fél hét körül. Nekünk nem is szólt, csak eltűntek.

A megölt gyerek teste a vilonyai zsilipnél bukkant fel /Fotó: Varga Imre

Az asszony szerint már fél 8-kor keresni kezdték a kislányt, nem sokkal este 10 óra előtt a rendőrséget is értesítették.

– Nem tudom, mit tett vele, nem akarom elhinni! A rendőrség csak a kislányom cipellőjét mutatta meg először. Most minden remény elveszett, bele kell törődnöm a felfoghatatlanba: tényleg az én gyermekemről szóltak azok a borzalmas hírek – fakadt ki Zsanett, aki hozzáfűzte: mihamarabb a szemébe akar nézni annak, aki elvette egyetlen lánya életét.

Ábránkon láthatja, hol tűnt el a kis Adrienn, majd honnan került elő a kislány teste

Hogy pontosan hogyan végzett a fiú a kislánnyal, egyelőre rejtély. Mint ahogy az is, miért voltak a kicsi ruhái a Séd pataknál, ha a testét aztán kilométerekkel arrébb találták meg.

F. Ferenc a rendőröknek azt is beismerte, hogy levetkőztette a gyereket, de hogy miért, azt a zsaruk nem árulták el. Annyit mondtak, nem tudják megerősíteni, hogy szexuális indíttatásból gyilkolt. Megkerestük a bestiális tettel gyanúsított Ferenc szüleit. Anyja azt mondta, kiáll a fia mellett.

Zsanett, Adrienn édesanyja képtelen feldolgozni a történteket

A végzetes este

18.30 – A kislány elmegy Ferenccel sólyi otthonukból

19.30 – Keresni kezdik, egyelőre csak a családja

21.41 – A szülők bejelentik a rendőrségen a gyerek eltűnését

02.33 – Megtalálják a kislány holttestét a zsilipnél

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Fordulat a szekszárdi brutális gyerekgyilkosság ügyében: részleges beismerő vallomást tett a 19 éves gyanúsított

Géza

Napi Sziget-események

Géza

Összehangolt akció (A cikk videót tartalmaz) Oszdmeg!

Géza