Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai képek és videó a rakpartra zuhant budapesti autósról – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drámai képek és videó a rakpartra zuhant budapesti autósról – videó

A baleset Budapesten, az Erzsébet híd és a Szabadság híd közötti szakaszon történt a pénteken.

A szalagkorlátot átszakítva a rakpart lépcsőjére zuhant egy személyautó Budapest V. kerületében, a Pesti alsó rakparton péntek délután.

Az autó a Szabadság híd és Erzsébet híd közötti szakaszon szakította át a korlátot, majd a rakpart lépcsőjén megállt még a tűzoltók kiérkezése előtt.

Budapest, 2020. június 26.
Összeroncsolódott személyautó a pesti alsó rakpart lépcsőjén, ahová a gépjármű zuhant a főváros V. kerületében, az Erzsébet és Szabadság híd között 2020. június 26-án. A balesetben az autó sofőrje megsérült, a mentők kórházba vitték.
MTI/Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautó a pesti alsó rakpart lépcsőjén, ahová a gépjármű zuhant a főváros V. kerületében, az Erzsébet és Szabadság híd között 2020. június 26-án. A balesetben az autó sofőrje megsérült, a mentők kórházba vitték. MTI/Mihádák Zoltán
Budapest, 2020. június 26.
Tűzoltók dolgoznak a pesti alsó rakpart lépcsőjénél, ahová egy személygépkocsi zuhant a főváros V. kerületében, az Erzsébet és Szabadság híd között 2020. június 26-án. A balesetben az autó sofőrje megsérült, a mentők kórházba vitték.
MTI/Mihádák Zoltán
Tűzoltók dolgoznak a pesti alsó rakpart lépcsőjénél, ahová egy személygépkocsi zuhant a főváros V. kerületében. MTI/Mihádák Zoltán
Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az Indexnek megerősítve közölte, az autó a Szabadság híd és Erzsébet híd közötti szakaszon szakította át a korlátot, majd a rakpart lépcsőjén megállt még a tűzoltók kiérkezése előtt.

Az autóból egy ember kiszállt.

A BKK Info alapján a fővárosi tűzoltók által végzett műszaki mentés miatti forgalmi akadály délután 5 órára megszűnt az érintett szakaszon.

Nyitókép: Tűzoltók dolgozik a pesti alsó rakpart lépcsőjénél, ahová egy személygépkocsi zuhant a főváros V. kerületében. MTI/Mihádák Zoltán
infostart / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tizenhét ismeretlen holttest Szolnok környékén – mi folyik itt?

Géza

Eltűnés miatt keresi őket a rendőrség, a lakosság segítségét kérik

Géza

Nem tűrtek tovább a szülők, feljelentették saját gyereküket!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!