Hirmagazin.eu
Főoldal » Drámai haláleset Tolnában – „Biztos vagyok benne, hogy megölték az öcsém”
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drámai haláleset Tolnában – „Biztos vagyok benne, hogy megölték az öcsém”

Tamási — Nem tudják elfogadni szerettük értelmetlen halálát, és ha kell, a végsőkig harcolnak, hogy kiderítsék az igazságot Marci Adrián (†23) hozzátartozói.

Adrián halálát egy, a szívét érő szúrás okozta – Azóta sem derült ki, hogyan halt meg

Bár az elhunyt fiú rokonai tudják, hogy már nem hozhatják vissza Adriánt, úgy gondolják, a fiatal fiú halálának van felelőse, a bűnösnek pedig bűnhődnie kell.  

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a fiatal egy, a szívét érő késszúrásba halt bele 2016-ban. Az halálesetet követően a rendőrség – miután a kirendelt orvos szakértő megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta – emberölés miatt indított nyomozást. A gyilkossággal a fiatal férfi akkor 23 éves élettársát, H. Brigittát gyanúsították meg, ám ő később ártatlannak bizonyult. Úgy tudni, Brigitta azt vallotta az egyenruhásoknak, hogy bútorszerelés közben következett be a tragédia: korábbi párja egy szerencsétlen véletlen miatt halt meg, amikor beleesett a késbe, a penge pedig halálosan megsebezte.

– Februárban volt három éve, hogy Adriánt elvesztettük, ám a mai napig sem sikerült elengedni őt. Édesanyám belerokkant a történtekbe. Bár a rendőrség megszüntette a nyomozást, mi biztosak vagyunk benne, hogy gyilkosság történt.Ezt támasztja alá több szakértői vélemény is – sóhajtott Georgina, Adrián testvére, akitől azt is megtudtuk, hogy öccse és volt párja közös gyermekével egy ideje nem sikerül felvenniük a kapcsolatot.

– Testvérem volt párja időközben férjhez ment, azóta szinte elérhetetlen, pedig a gyermeknek egy telefont is vettünk, hogy el tudjuk érni – panaszolta a testvér.

Georgina családja felvette a kapcsolatot a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesülettel. Mint mondták: remélik, hogy sikerül végre kideríteni, hogy mi is történt Adriánnal.

– A dokumentumokat átnézve arra jutottunk, hogy a Tolna megyei kapitányság és az ügyészség tévesen szüntette meg a nyomozást. Az egykori élettárs három meghallgatáson háromféleképpen vallott a rendőröknek a történtekről – mondta Vidák Aladár, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület elnöke, aki szerint szükséges lett volna egy poligráfos vizsgálat elrendelése is.

– Kidolgozzuk az ügyet, majd dr. Petőfi Attilához, a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztály vezetőjéhez, valamint a legfőbb ügyész úrhoz fordulunk, hogy rendeljék el az újbóli nyomozást – fogalmazott az egyesületi elnök.

Kideríthette volna a boncolás

Az orvos szakértő feladata a büntető-, illetve polgári peres eljárás egyes szakaszaiban az orvosi szakkérdésekben való véleményadás. Az olyan esetekben, ahol rendkívüli haláleset történik, a holttestet felboncolják, így tisztázható a halál oka.

blikk

Hasonló hírek

Két embert élesztettek újra vízimentők a Balatonnál

Géza

Meghalt egy belga motoros Lillafürednél

Edit

Megégett holttestre bukkantak a járókelők Egerben! + Videó!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------