Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Drámai csavar VV Fanni ügyében, gyanús telefonhívásokra derült fény

Drámai csavar VV Fanni ügyében, gyanús telefonhívásokra derült fény

Megszólalt a gyanúsított egykori ügyvédje, akivel gyakran hajnalban egyeztetett B. László.

B. László a lány eltűnésének napjától a letartóztatásáig feltűnően sokat beszélt telefonon ügyvéd nagybátyjával, akit később kizártak az ügyből. Dr. Brodmann többet tudhat, mint eddig hittük – írja a Bors.

Nem mindennapos dolog védőt kizárni az ügyéből, de az ügyészség Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében ezt megtette, és rendőrségi kezdeményezésre három hónap után, márciusban le­váltotta a gyanúsított ügyvédjét, dr. Brodmann Pétert.

A jogászt azóta meghallgatták tanúként, mi több, Fanni és B. László DNS-e mellett az övét is keresték a gyanúsított autójában talált véres kötélen. Eddig úgy tudtuk, a kizárást, a tanúzási kötelezettséget és a mintavételt a hatóságok arra alapozták, hogy B. László idős nagypapája felismerni vélte a gyilkos kötelet, mondván, az a családé.

A Borsnak azonban most új információ került a birtokába arról, hogy valójában miért zárhatták ki az ügyvéd nagybácsit. A lap szerint B. László és egykori védője feltűnően sokat beszélt telefonon Fanni eltűnésének estéjétől a gyanúsított letartóztatásáig.

A rendőrségnek természetesen első dolga volt, hogy a mobilszolgáltatótól lekérje B. László híváslistáját, amelyből egyértelműen kiderült, hogy a kritikus négy napban, amikor az emberölés már megtörtént, de még nem vették őt őrizetbe, érdemben a nagybácsival tartotta a kapcsolatot, akivel feltűnően hosszan beszélt olyan időszakokban– például éjjel két-három órakor –, amikor az emberek nem sűrűn hívják egymást hosszas csevejre…

A Blikk korábbi információi szerint a feltételezett gyilkos napokig a csomagtartójában lévő holttesttel járta az országot, így nem kizárt, hogy jogi segítség miatt hívta a nagybácsit. Mindezen információk pedig kellő alapot adhattak ahhoz a rendőrségnek, hogy a nagybácsira is gyanú vetüljön, és az ügy megoldása érdekében a továbbiakban tanúként hallgassák ki.

Dr. Brodmann Péter a kiszivárgott információkról a következőt nyilatkozta:

“Valóban így történt. Többször hajnalban beszéltem vele. De hogy miért és miről, az ügyvédi titok marad”

– szögezte le az egykori védő, aki még várja a DNS-vizsgálat eredményét.

Forrás: Ripost

Fotó: RTL Klub

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Három megyében is csalók járnak

info

Nyíregyházi lakástűz: Az ablakon kiugró asszony gyújtotta fel a lakást! + Videó!

Mazsi

Busz gázolta halálra az idős asszonyt Kaposváron – szemtanúkat keres a rendőrség!

info