Image default
Bulvár

Drámai bejelentésre készül Baukó Éva – VIDEÓ

Baukó Éva sohasem a visszafogottságáról volt híres, sőt azt is tudhattuk róla, hogy, ami a szívén az a száján. Éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy az egykori valóságshow hős közösségi oldalán készül ismét egy hatalmas bejelentésre, ami elmondása szerint “elég durva lesz”.

Éva egy live videón keresztül jelentkezett be nemrég, ahol megosztotta követőivel, hogy ma este ő várja majd a nézőket a BeleValóVilágban, ám hamar kibökte, hogy nem ez a bejelentkezésének valódi oka: “Lesz egy live-om vagy a mai vagy a holnapi nap folyamán, ahol elég extra dolgot fogok mondani. Egy teljesen más dologgal kapcsolatosan, mint a Való Világ, itt a magánéletemeről lesz szó. Azt gondolom, hogy itt az ideje és tényleg betelt a pohár, eddig tartottam a számat. Ám az illető nem hagyott más lehetőséget, ezért el kell, hogy mondjam mi történt velem…Meglepő lesz és elég drámai, de azt gondolom, hogy csak így tudok rajta túlleni, hogy megosztom veletek a történetemet.”

Az egykori valósáhshow hős nem árult el részleteket, ám azt ígérte, hogy következő bejelentkezése alkalmával megnevezi azt a személyt, aki gyakorlatilag tönkretette az életét.

“Kifogom beszélni. Bomba hír lesz. Mindenki számára tanulságos lesz…Nem tűröm tovább, ahogy ez a személy viselkedik velem, mind testileg, mind lelkileg.”

A nagy bejelentésre hamarosan sor kerül, addig is Évi az esti BeleValóban várja a követőit is.

Közzétette: Baukó Éva hivatalos oldala – 2018. november 30., péntek

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Járai László

Hasonló hírek

Különleges ajándékot kaptak Majkáék Amerikában! Ennél szebb nincs!

Mazsi

Varázslatos fotók balerinákról és kutyákról

Géza

Szívszorító! Másodszor is elveszi feleségét, aki autóbalesete miatt nem emlékszik az esküvőjükre

Edit