Bulvár

Drámai bejelentés: Szívbetegséggel küzd a Kossuth-díjas színésznő!

Drámai bejelentés: Szívbetegséggel küzd a Kossuth-díjas színésznő!

Súlyos egészségügyi problémái miatt döntött úgy Galambos Erzsi, hogy megválik impozáns budai villájától! A színésznőnek gyorsan és felelősen kellett döntenie, az élete volt a tét!

Nehezen viseli a változást a József Attila Színház elismert művésznője! Galambos Erzsi próbál alkalmazkodni az új körülményekhez, de ez lelkileg sem könnyű!

“A gyönyörű, Tigris utcai lakásomból sajnos el kellett költöznöm, ami nagyon megviselt. Muszáj volt eljönnöm onnan, mert volt két malőr is a szívemmel: nem bírtam a lépcsőzést és a sok gyaloglást. A bejárati kaputól a házig egy negyvenhárom méteres emelkedő vezetett felfelé. Mire felértem a garázsig, kiköptem a tüdőmet! A szívem kétszer is rendetlenkedett, én pedig nem szerettem volna többet kísérletezni ezzel, nem kockáztatom az életem!

Nem is nagyon merem kimondani, de mostanában egyre többször gondolkodom azon, egyáltalán megérem-e a következő karácsonyt…

– kezdte lapunknak a Kossuth-díjas színésznő, akinek jelenleg teljes felfordulás az élete, de igyekszik mielőbb visszaállítani a harmóniát.

“Nagy karácsonyrajongó vagyok, egyszerűen imádom az ünnepeket! Minden évben óriási fával várom a családot, amit teljesen egyedül szoktam feldíszíteni. És olyan is előfordul, hogy egész februárig meg is tartom. Az idei karácsony azonban más lesz! Pár nappal ezelőtt költöztem az új otthonomba, lakást vásároltam, és egyelőre minden holmim dobozokban van” – folytatta a művésznő, aki egyelőre el sem tudja képzelni, hogy rendezkedik be az ünnepekig.

Forrás: Ripost

Fotó: DFP

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Szomorú valóság: Ennyi pénzből kell megélnie Paudits Bélának

Mazsi

Útnak indult Tom Hanks Kispolszkija

Géza

Baukó Éva adásban tudta meg, hogy kirúgták a gimnáziumból:

Géza