Hirmagazin.eu
Főoldal » Dráma: Ruszó Tibi az X-Faktor döntője előtt tudta meg: mást szeret a barátnője
Bulvár

Dráma: Ruszó Tibi az X-Faktor döntője előtt tudta meg: mást szeret a barátnője

Szinte meg sem tudott szólalni a sokktól Ruszó Tibi (16), amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a 2019-es X-Faktort.

A fiatal énekes még az eredmény kihirdetése után is alig fogta fel, hogy mostantól teljesen megváltozik az élete. A családja nagyon büszke a balogújfalui fiúra, aki – mint a mesében – szegény családba született, és sokáig bele sem mert gondolni abba, hogy teljesítse élete álmát, azaz hogy énekes legyen. Kívánsága mégis teljesült, mostantól a színpad körül forog majd az élete, és anyagi gondjain is enyhít a 12 millió forintos fődíj.

A fiatal énekest családtagjai dobálták a magasba / Fotó: Varga Imre

Ruszó Tibi szombati teljesítménye már csak azért is megdöbbentő, mert a döntő előtt nem sokkal óriási szerelmi csalódás érte. A műsor kezdete előtt esett szerelembe egy lánnyal, ám így sem tudott ellenállni a női rajongók közeledésének. A lány végül megbocsátott neki, egy érzelmes szerenáddal Tibi kibékítette szerelmét, és úgy volt, hogy ő is ott lesz a döntőn. Végül nem így történt.

– Nehéz erről úgy beszélni, hogy ne sírjam el magam. Kiderült, hogy becsapott, és volt más férfi az életében, de erről nem tudok beszélni, nagyon fáj – mondta a könnyeivel küzdve Tibi, akit azért az X-Faktor-győzelem kárpótolt a veszteség miatt. Bár a családban mindenki örül Tibike sikerének, édesanyja, Ruzsina asszony félti is a fiát.

Ruszó Tibi egész családja eljött a döntőre / Fotó: Varga Imre

– El sem tudom mondani, mennyire büszkék vagyunk rá. De nemcsak mi, a család, hanem a falu, sőt az egész járás! Mindenki szavazott Tibire, amit nagyon köszönünk nekik – kezdte a Blikknek Ruzsina asszony, aki későbbi terveikről is mesélt.

 Tibi nagyon aranyos volt, azt mondta, a nyereményből szeretne egy szép új házat venni a családnak. Szeretné, ha mindenünk meglenne. Azt még nem döntöttük el, hogy otthon keresünk-e egy újat, vagy esetleg Budapestre költözünk – folytatta a büszke édesanya.

Ez egyébként még fontos kérdés lesz a következő napokban, hiszen Tibit a fellépések a fővároshoz kötik majd.

A pillanat, amikor kiderült, Ruszó Tibi nyert, mentora, ByeAlex és a második helyezett Vanek Andor rögtön gratulált neki / Fotó: Varga Imre

– Tudom, hogy Tibit a munka ide fogja szólítani, de nem jöhet egyedül Pestre, az sok lenne neki. Még fiatal, egy gyerek, aki nem lehet egyedül. Mi is jövünk majd vele, de eleinte lehet, hogy csak én. Nagyon féltem őt, hogyan tudja majd kezelni ezt az egészet. Azon gondolkozom, hogy valószínűleg pszichológust fogadunk mellé, nehogy összetörje őt ez a nagy hírnév meg a nyeremény. Tudom, ez az öröm ideje, de aggódok érte, nagyon féltem őt – tette hozzá Ruzsina. Az asszony félelme nem alaptalan, ugyanis bár a műsor alatt végig szakember foglalkozik a versenyzőkkel, sokszor ez sem elég. A tavalyi széria nyertes csapata, a USNK két tagja mesélt arról nemrég, hogy pszichésen annyira megviselte őket a siker, hogy mind a ketten pszichológushoz fordultak, hogy fel tudják dolgozni a történteket.

ByeAlex szorosan ölelte magához Tibit a győzelme után / Fotó: Varga Imre

Tibi többek között ezért is nagyon várja már, hogy pihenhessen, hiszen fizikailag és mentálisan is elfáradt. – Három hónapja vagyok itt, nagyon elfáradtam. Szeretnék pihenni, mert érzem, hogy ez sok volt. Utána pedig visszamegyek az iskolába, mert már hiányoznak a többiek – tette hozzá Ruszó Tibi.

Nem csalódott a többi döntős

Vanek Andor (16) lett a tehetségkutató második helyezettje, míg Zdroba Patrik (26) a harmadik lett. Egyik énekes sem tört össze a műsor után, amiért nem ők nyertek.

– Tibike megérdemelte, hogy ő nyert. Fantasztikus volt itt lenni, nekem már így is teljesült az álmom, hogy eljutottam a döntőig – mondta a műsor végén Patrik. Hétfőn egyébként mind a három döntős fiú a Blikk Sztárchat vendége lesz.

blikk,  Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magyar szépséggel csalták Nagy-Britannia első asszonyát

info

Döbbenet! Édes hármas! „Ő több, mint a barátnőm” – A férje mellett egy másik nővel is együtt él ÉNB Alexa

Géza

Hatalmas botrány lett Károly herceg meleg csókjából

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------