Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Dráma Oszter Sándor tavánál, rendőrségi akció zajlik

Diósjenő – Az Oszter-birtok közvetlen közelében egy férfi – a helyiek szerint tiltakozása jeleként – felmászott egy fára, a hatóságok jelen pillanatban is igyekeznek lesegíteni.

– Biztonsági intézkedések keretében a rendőrség több társszervével együttműködve jelenleg is a helyszínen tartózkodik, ahol megpróbálják lehozni a fán lévő férfit – mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtós szóvivője, Kiss Gábor.

Minderről egy helyi Facebook-oldalon így írnak, képet is közölve az eseményekről:

Jelen pillanatban az Oszter tavaknál. Egy férfi (aki a tavak építésén dolgozott) le akar ugrani a fáról. A színész állítólag a mai napig nem rendezte vele a munkáért járó több milliós összeget, így tiltakozik.

Közzétette: Diósyenő közösségi oldala – 2019. május 10., péntek

elfö

Mint ismert, rengeteg pénzt és energiát ölt azon tavába Oszter Sándor (70), amely miatt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznek bírósági ügye is lett. Néhány falubeli ugyanis attól tartott, hogy a vadászkastély mögött kialakított vízfelület miatt az esős időszakban vagy olvadáskor elönti az ár a házaikatElőször másfél éve indult nyomozás Oszter ellen környezetkárosítás miatt, de egy igazságügyi szakértő megállapította, hogy nem tett kárt semmiben.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Így néznek ki a rendőrség új kamerái

info

Határsértőt fogtak el a rendőrök Kétegyháza közelében

Géza

Hátborzongató! Megszólalt az eltűnt villanyszerelők meggyilkolásával vádolt férfi kollégája: É. Imre majdnem őt is megölte – Brutális, amit a munkatársaival tett

Mazsi