Image default
Bulvár

Dráma: Felnyitják Whitney Houston és lánya koporsóit

Nem nyug­szik a 2012-ben el­hunyt éne­kesnő csa­ládja, tudni akar­ják, hogy va­ló­ban gyil­kos­ság ál­do­zata lett-e. Ezért sú­lyos dön­tést hoz­tak…

Nincs visszaút, napokon belül felnyitják a tragikus sorsú Whitney Houston és lánya, a 2015-ben elhunyt Bobbi Kristina Brown koporsóit, hogy újabb boncolásnak vessék őket alá.

A család ugyanis 4 évvel a világsztár halála után sem nyugszik, tudni akarják, hogy Houston és lánya valóban gyilkosság áldozatai lettek-e.

Dráma: Felnyitják Whitney Houston és lánya koporsóit
Fotó: Instagram

Ahogy arról a Ripost már beszámolt, az első vizsgálatok nem állapítottak meg idegenkezűséget, ezért úgy gondolták, Bobbi az anyjához hasonlóan túladagolta magát, és akárcsak Whitney, ő is belefulladt a kádba. A család azonban már akkor azt gyanította, hogy a lányt exe, Nick Gordon drogozta be, és ölte meg.

A bíróság első fokon bűnösnek is találta a 26 éves férfit, aki meg sem jelent tárgyalásán. Ám a gyászoló rokonoknak ez nem elég!

Mivel a két haláleset között igen sok rejtélyes összefüggés van, azt gyanítják, hogy Whitney-vel is lánya agresszív természetű exe végzett.

“Gordon érdekes módon a helyszínen volt Whitney és Kristina halálakor is, ez nem lehet véletlen! Bár eddig csak Kristina ügyében találták bűnösnek, most Whitney halálával kapcsolatban is gyanúsítják” – árulta el egy neve elhallgatását kérő bennfentes a RadarOnline-nak.

Vajon milyen eredménnyel zárulnak az újabb vizsgálatok?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nemrég még hajléktalan volt, most ő a világ legsikeresebb zenésze

Mazsi

Geszti Pétert lopással vádolják! +Videó!

Mazsi

Gáspár Győző retteg a húsvéttól: Eltiltotta a családját! Bezárkóznak!

Mazsi