Hirmagazin.eu
Főoldal » Dráma a tárgyaláson: ezt nyilatkozta Lajcsi a kórházi ágyán
Bulvár

Dráma a tárgyaláson: ezt nyilatkozta Lajcsi a kórházi ágyán

Budaörs ― Galambos Lajos (58) büntetőperének pénteki napján drámai közjáték helyszínévé változott a Budaörsi Járásbíróság – a mulatós zenészt mentő szállította el a tárgyalásáról.

– Most ne fotózzatok, nem érzem jól magam – mondta a több tízmilló forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt trombitaművész, aki egy félreeső széken ücsörögve a térdeit markolva görnyedezett, majd bizonytalanul elindult a mosdó felé.

– Kezdeném a tárgyalást, ügyvéd úr, tudja hol van az elsőrendű vádlott? – kérdezte dr. Vass László bíró és dr. Fröhlich Krisztiánra nézett, aki mobilon hívta védencét.

– Azt mondja, rosszul van, elesett a vécében – közölte Fröhlich, és a mosdóhoz sietett, majd kiszaladván magához intett egy biztonsági őrt, jelezve, a zenész nem tud felállni, így Lajcsi nejének védőjével kiegészülve együttes erővel támogatták ki a folyosóra, és orvost hívtak.

– Levegőt… egy kis levegőt. Nem vagyok jól – rebegte Lajcsi, akit a hátsó széksorra fektettek.

– Azt mondja, szúr a mellkasa és fáj a feje, de zavaros a beszéde. Szeretne bejönni a tárgyalásra, de szerintem ez nem fog menni – mondta ügyvédje.

Először az orvosi ügyelet két munkatársa vizsgálta meg Lajcsit, majd megérkezett a mentő, hordágyon vitték ki az épületből, és szállították a János Kórház traumatológiájára, ahonnan a Kútvölgyi Kórházba került.

A gyengélkedő zenészt kitolták az épületből, betették a mentőautóba és a fővárosi János Kórházba szállították

– A mentőorvos tárta fel, hogy esése közben traumás sérülés keletkezett a tarkóján, de vérzése nem volt – foglalta össze dr. Fröhlich Krisztián, megerősítve, védence zaklatottan érkezett a bíróságra.

Feszültsége érthető, úgy tudjuk, úgy érezte, csütörtöki elfogultsági panaszával magára haragította az ügyészeket. Vérnyomása az egekbe szökött, ez okozhatta a problémát. A csütörtöki tárgyalás után mi is rákérdeztünk, tisztában van-e azzal, mit kockáztat, hiszen panaszát követően az ügyészek aligha engednek a vádiratban követelt 12 éves szabadságvesztésből. Ráadásul bizonyító erejű fényképek kerültek terítékre, amelyek – a tatai lakópark mellett – mocsai birtokának szabálytalan áram- és gázbekötéseit is szemléltették. Felkészült a legrosszabbra, mondta akkor, de úgy tűnik, ez legfeljebb lelkileg lehet igaz…

A mentő hamar odaért a budaörsi bíróságra, Fröhlich Róbert ügyvéd (elöl) mutatta az utat, merre találják Lajcsit

– Szerencsére a fejsérülésem nem komoly, a vérnyomásommal volt probléma – mesélte a kórházi ágyon Lajcsi. – Három hete nem alszom rendesen, annyira feszültté tett, hogy három napot kell egy helyiségben töltenem a vádlóimmal. Ez most ütközött ki. A mentők 194-es vérnyomást mértek, és ugyan adtak egy szuper injekciót, de még nem ment 150 alá. Infúzióval a kezemben pihengetek, összességében jobban vagyok. Nem tudom, meddig tartanak benn, de egy éjszakát biztosan maradnom kell – sóhajtott a zenész, aki örömmel újságolta, neje, Galambos Boglárka (51) is mellette van. – Szegénykém, nagyon megijedt, rögtön autóba ült, és sietett hozzám!

Galambos Lajcsi vérnyomása az egekbe szökött, a Blikknek már a kórházból üzente, jobban érzi magát

Öt hét múlva folytatódik

– Az elsőrendű vádlott rosszullétére tekintettel a tárgyalás megtartásának törvényes akadálya van, ezért azt elnapolom – közölte dr. Vass László bíró, miután Lajcsival távozott a mentőautó. – Galambos úr nélkül nem tudunk tárgyalni, és jelezte is, hogy részt kíván venni a tárgyaláson – tette hozzá, és június végére tűzte ki a pótlást, sőt a szeptember elejére tervezett három egymást követő napot is kihirdette.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hasonló hírek

Összeomlástól féltik a gyászoló Tolvai Renit

Mazsi

Nagy a baj: Kórházba került a Kossuth-díjas színész!

Mazsi

Nem néz ki túl jól: tolókocsiban tolták ki az egykori modellt

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------