Image default
Bulvár

Dráma a szülőszobán: először beszélt a történtekről Szabó Zsófi

Öt hete hozta világra kisfiát, Mendelt. Mégis most először mesélt a vajúdás pillanatairól.

Szabó Zsófi öt héttel ezelőtt hozta világra kisfiát, Mendelt. Azóta minden megváltozott.

“Sok mindenre számítottam, de azokra a mély érzésekre, amelyeket a fiam érkezése elindított bennem, képtelenség lett volna felkészülni” – kezdte a Story magazinnak Zsófi, aki elárulta, nem úgy zajlott a szülés, ahogyan eltervezte.

„Csak egy kontrollvizsgálatra érkeztem az orvoshoz, aki úgy ítélte meg, jobb, ha itt maradok, mert megindítja a szülést, és császármetszéssel segíti világra a babát.”

Aznap viszont nem csak ez volt váratlan esemény a számára.Korábban megállapodott férjével, hogy nem lesz apás szülés. Zsolti ugyanis felesége terhessége alatt végig azt mondta, hogy az apukának kint a helye. Ezért Zsófi az édesanyjával beszélte meg, hogy mellette lesz.

„A műtő folyosóján viszont anyu és Zsolti is beöltöztek. (…) Kimentek anyuért, csakhogy ő közben rosszul lett, az orvosok erre közölték Zsoltival, hogy azt szeretném, ha ott lenne mellettem, és ő jött is.

Meglepett az érkezése. Olyan volt az egész jelenet, akár egy hollywoodi filmben. Bevallom, el is sírtam magam.

A sztáranyuka szerint a kis Mendel nagyon hasonlít a megboldogult nagypapára, Szabó Gyulára.

Egyik reggel épp szoptattam, akkor nyitotta ki először a szemét, én pedig elsírtam magam: édesapám gyönyörű kék szeme nézett rám, és az ő határozott mozdulatait láttam újra magam előtt.

Bár Zsófiék megfogadták, hogy laza szülők lesznek. A műsorvezetőn gyakran úrrá lesz aggódás. Ha felvetődik egy-egy probléma, rögtön utánanéz az interneten. Zsófi azt sem tagadja, hogy meglehetősen fáradt, de nem panaszkodik.

„Ezért a csöppségért bármit megteszek, most ő a legfontosabb.”

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Hasonló hírek

Utálják egymást? Kiderült, mit szól Katalin hercegnő Harry szerelméhez

Mazsi

Levetkőzött az autóban az énekesnő, azt hitte, senki sem látja

info

Innen tudja majd Koós János, ha közeledik az elmúlás!

Mazsi