Hirmagazin.eu
Főoldal » Dráma a Szinetár Dóra-Makranczi Zalán házaspár háza táján
Bulvár

Dráma a Szinetár Dóra-Makranczi Zalán házaspár háza táján

Sok min­den meg­ter­hel­het egy kap­cso­la­tot, pláne akkor, ha két szí­nész köti össze az éle­tét. Pél­dául, ha az egyik fél si­ke­re­sebb, mint a másik, vagy a kü­lön­böző mun­kák miatt alig lát­ják egy­mást. És az sem biz­tos, hogy jó, ha hosszú időre össze van­nak zárva. Dóra és Zalán most így lát­ják egy­mást.

A közös munka több együtt töltött időt jelent Szinetár Dórának és Makranczi Zalának. S bár a Pulitzer-ügy című dokudrámában nem szerelmespárt alakítanak – Dóra bírónőt, Zalánt Roosevelt elnököt és Pulitzer öccsét játssza majd a Spinoza Színházban -, mégis nagy öröm számukra a közös munka – írja a Bors.

Dóra szerint mindketten sokat dolgoznak, az egyetlen problémájuk hogy kevés időt tudunk együtt tölteni, így a mostani próbafolyamatot ajándékként élik meg. Nem hiszi, hogy attól, hogy a bemutató után havonta néhányszor játsszák majd a darabot, férjével megunnák egymást.

Bár sokakban felmerült, hogy előző házassága azért ért véget, mert közös koncertjeik miatt rengeteg időt töltöttek együtt volt férjével, Dóra ezt is cáfolja.

Dráma a Szinetár Dóra-Makranczi Zalán házaspár háza táján

A mizantróp (Fotó: Facebook)

Dóra és férje négy évvel ezelőtt, A mizantróp című darab próbáin ismerkedtek meg, ott már megtapasztalhatták, milyen a közös munka.

Zalánnal a világ alapvető kérdéseiről azonos a véleményünk, hasonló az értékrendünk, talán ezért is jó vele dolgozni. 

– mondja a színésznő.

A színészek tavaly nyáron házasodtak össze, Zalán szinte soha nem nyilatkozik a magán­életéről, a Család-barát című műsorral azonban nemrég kivételt tett és így jellemezte feleségét:

A legfontosabb, amit megszerettem benne, a hihetetlen igazságérzete. Rendelkezik egy jól fejlett fészekrakó ösztönnel, ami azt jelenti, hogy ha ledobod a Marsra, akkor biztos lehetsz benne, hogy pár perc múlva kis horgolt terítőcskék lesznek mindenhol. Virágokat rajzol, fest és elrendezi a hegyeket, vizeket, hogy azok otthonosak legyenek.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A 10 leggazdagabb államfő 2015-ben

info

Hihetetlen vallomást tett Gáspár Bea! (A BlikkTV videója)

Géza

Ausztriában készülhet el a világ legnagyobb hógolyója

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------