Főoldal » Dráma a koncerten: életét vesztette egy fiatal rajongó, hiába küzdöttek érte
Külföld

Dráma a koncerten: életét vesztette egy fiatal rajongó, hiába küzdöttek érte

Töb­ben is pró­bál­ták új­ra­élesz­teni a fi­a­talt, de végül nem si­ke­rült meg­men­teni.

Tragédia történt a Bring Me The Horizon koncertje alatt pénteken: az angol rockzenekar a londoni Alexandra Palace színpadán lépett fel, mikor egy rajongó – egyelőre tisztázatlan okok miatt – életét vesztette a közönség soraiban.

A Loudwire.com információi szerint a tragédiáról elsőként a SHVPES együttes frontembere, Griffin Dickinson adott hírt: az énekes a Twitteren osztotta meg a szomorú hírt, ám később törölte a bejegyzéseit. A portál szerint Griffin a saját szemével látta, ahogy egy “kölyök”, akit többen próbáltak újraéleszteni, meghalt a koncerten. Az énekes arra kért mindenkit, hogy jobban figyeljenek egymásra, ha valaki rosszul van, ne várjon senki a másikra, hanem tegyen valamit, hívjon orvosi segítséget és ne csináljon úgy, mintha nem tartozna rá a dolog.

Valamivel később – ugyancsak a Twitteren – több civil kiírása is megjelent a hírfolyamban a tragédiáról, illetve az Alexandra Palace is kiadott egy közleményt. Bár arról, hogy pontosan mi történt, nem árultak el konkrétumokat, csak annyit erősítettek meg, hogy orvosi beavatkozásra volt szükség a Bring Me The Horizon koncertjén és részvétüket fejezték ki az érintett személy családjának és hozzátartozóinak.

Nem sokkal ezután a zenekar is kiadott egy közleményt:

“Nem lehet kifejezni szavakkal, milyen szörnyen érezzük magunkat ma este, mióta megtudtuk, hogy egy fiatal életét vesztette az előző esti koncertünkön” – olvasható a banda Twitter oldalán, az ehhez tartozó részvétnyilvánítással együtt.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Neten szavaztak egy dzsihadista kivégzéséről

Edit

Ez az újabb demokrata szexbotrány: Hillary bizalmasa válik a férjétől

Edit

Stockholmi merénylet: Egyelőre nem tudni, hogy rendőrkézen van-e a valódi elkövető

Edit