Hirmagazin.eu
Főoldal » Dr. Horváth József újabb sikere! Elkészült életrajzi filmje: A karcagi cigányteleptől a rákkutatásig címmel! – VIDEÓ
Egészség - betegség

Dr. Horváth József újabb sikere! Elkészült életrajzi filmje: A karcagi cigányteleptől a rákkutatásig címmel! – VIDEÓ

Horváth József gyerekként, a karcagi cigánytelepen élt sok ezer társával együtt. Azonban már akkor is mást akart, mint a többiek nagy része! Többre vágyott annál, mint…

Horváth József gyerekként, a karcagi cigánytelepen élt sok ezer társával együtt. Azonban már akkor is mást akart, mint a többiek nagy része! Többre vágyott annál, mint hogy kétkezi munkából vagy segélyből tartsa fenn magát, és hamar megértette, hogy ehhez tanulnia kell!

Szerencséje volt: szülei minden erejükkel támogatták őt, és másik három testvérét is, a jó képességű, gyors felfogású gyerek pedig hamar sikereket ért el az iskolában!

Józsi eleinte jogi egyetemre szeretett volna menni, de a biológiatanára más irányba terelgette! Kiderült, a reál tárgyakhoz is van tehetsége, biológiában az országos tanulmányi versenyen első helyezést ért el!

Arra az egyetem alatt jött rá, hogy a genetika és a genetikai eredetű betegségek érdeklik igazán.

A mai napig ez a kutatási területe, kutatócsoportjával olyan genetikai markereket, jelzőket keres, amelyek idejében figyelmeztetnek a szájüregben kialakuló rákra.

Emellett előadásokat tart fiataloknak, elmondja nekik, hogy mindig van kiút, a legmélyebb helyzetből is, hogy sosem késő változtatni.

Nézd meg te is a filmjét!

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Fertőzésveszély: Halálos vírus közelít Magyarország felé

Mazsi

Érdemes a tavaszt egy jó alapos méregtelenítéssel kezdeni!

Géza

Öt tuti tipp a nyilvános WC helyes használatához

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!