Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Dövényi gyilkosok: Hátborzongató részletek a tárgyalásról

„Örök mosolyt faragtam az arcára” – vallotta korábban az első rendű vádlott egyik társa a meghallgatása során. A bíróságon most nem kívánt a dologhoz hozzátenni, némán bólogatott, miközben egykori szavait hallgatta.

A két vádlott a bíróság előtt. Nem kívántak újra vallomást tenni /Fotó: Isza Ferenc

Péntek reggel kezdetét vette a brutális dövényi gyilkosság tárgyalása.

Teljesen megtelt a terem, ahol kora reggel megkezdte tárgyalását a Miskolci Törvényszék. Négy ember ellen emeltek vádat, miután hárman egy februári estén Dövényben egy szóváltást követően brutális kegyetlenséggel megölték ismerősüket. Egy kocsmában szórakoztak, itt szólalkoztak össze, majd békültek ki és indultak el autóval egyikük házába tovább mulatni. Ám az áldozat torkát az autóban elvágták, majd az illetőt egy putnoki pincében halálra szurkálták. Egy kard segítségével le is akarták fejezni és feldarabolni, ám végül a közel 60 szúrással megsebesített holttestet a sertésfekáliával megtelt emésztőgödörbe dobták. Itt találták meg a holttestet a rendőrök.

A meggyilkolt férfi testét egy emésztőgödörbe vetették és elásták /Fotó: Zsaru Magazin

A sorok között ült az áldozat párja is, akivel végignézették a kegyetlen kivégzést.

Szeme láttára végezték ki párját, most újra szembenézett a gyilkosokkal /Fotó: Isza Ferenc

Elsőként V. Simon kapott szót, aki az ügyészség szerint az első vágást ejtette a fiatal férfin, majd az ujjairól a vért áldozata barátnőjével nyalatta le.

„Örök mosolyt faragtam az arcára” – vallotta korábban az első rendű vádlott egyik társa a meghallgatása során. A bíróságon most nem kívánt a dologhoz hozzátenni, némán bólogatott, miközben egykori szavait hallgatta.

A másorendű vádlott, V. József sem kívánt megszólalni.

Frissítés 12:08 – A harmadrendű vádlott, G. Marietta sem kívánt semmit mondani. Korábbi vallomását csak kiegészítette azzal, hogy V. József és V. Simon kényszerítésére szúrt. Állítja, később a két férfi félelemben tartotta őt.

A negyedrendű vádlott a gyilkosságban nem vett részt, a bizonyítékok eltakarításában viszont segédkezett, így neki ezért kell felelnie.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Négyen raboltak ki egy fiút, rendőreink elfogták mindet!

Géza

A kíváncsi szemektől távol: titokban hallgatták meg Gothár Pétert

Géza

Rendőreink ismét remelektek! Szerb drogfutárt fogtak el! Olvasónik nevében is köszönjük munkájukat! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------