Hirmagazin.eu
Főoldal » Döntöttek Merkel jövőjéről
Külföld

Döntöttek Merkel jövőjéről

Fo­lya­ma­to­sak a ta­lál­ga­tá­sok, hogy a si­ker­te­len mig­ráns­po­litka el­le­nére Mer­kel indul-e a 2017-es vá­lasz­tá­so­kon.

Angela Merkel menekültpolitikáját már nem csak az ellenzék, hanem a saját párttársai is támadják. Merkel egyelőre nem jelentette be, hogy  indul-e 2017-ben a kancellári posztért, s azt sem tudható, hogy megkapná-e ehhez párttársai támogatását.

Döntöttek Merkel jövőjéről


Angela Merkel pártja, a CDU valószínűleg kitart mellette, a kérdés inkább a testvérpárt támogatása volt. Az Orbán-barát Seehofer vezette bajorországi CSU ugyanis többször bírálta  Merkelt.

A legújabb közvélemény-kutatásokból azonban kiderült, hogy bár jócskán csökkent Merkel támogatottsága, még így is vele lehet a legnagyobb esélye a CDU-CSU szövetségnek megnyerni a jövő évi választásokat, és több bajor politikus is közölte, támogatná Merkel újraválasztását.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ellenzik a lengyelek a menekültkvótát

Edit

Videóüzenetet küldött anyjának, mielőtt felakasztotta magát a 26 éves fiú!

Mazsi

Az időjárás bekeményített Németországban: 20 centis hó esett ma este

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------